De-a lungul timpului, lumea criptomonedelor a primit tot felul de descrieri. Unii chiar au numit-o inselatorie, fie pentru ca nu cunosteau nimic despre aceasta, fie pentru ca nu au auzit despre cei care au facut avere in urma investitiilor in cripto.

Sunt si cei carem desi au fost candva investitori, au avut teama de a se pierde in val si de a pierde si respectivii bani, decizand astfel sa renunte de tot. Este adevarat ca vorbim despre o influenta destul de mare si pentru unii periculoasa – ma refer la necunoscatori. Cu toate acestea, daca inveti sa iei deciziile potrivite in ceea ce priveste aceste investitii, sunt sanse destul de mari sa resimti asta la nivel financiar si in sens pozitiv. Totul tine de tine si de strategiile pe care le ai in vedere in acest sens, de modul in care le aplici, cum gestionezi tot, dar si de noroc pentru ca intr-un fel controlul nu este in mainile tale.

Despre Bitcoin stie toata lumea si la fel si despre fluctuatiile acestei monede. Intrebarea ce si-o adreseaza tot mai multi acum este insa urmatoarea: sunt si alte monede care merita o investitie?

Care sa fie urmatoarele monede virtuale de viitor?

Cand auzi vorbindu-se despre criptomonede noi, mai mult ca sigur iti trece prin cap ca una dintre acestea ar putea inlocui candva in viitor Bitcoinul din prezent sau cel putin sa echivaleze valorile pe care acesta le-a cunoscut de-a lungul existentei tale. Nu este neaparat gresit sa gandesti asa, avand in vedere faptul ca vorbim despre o lume destul de plina de surprize. Cati se asteptau sa se imbogateasca pe urma unei astfel de investitii? Este adevarat ca mai este si partea cealalta pe care nu trebuie sa o trecem chiar cu vederea. Unii au pierdut investitiile complet si au raman poate numai cu dezamagirea.

Citeşte şi   Ghid complet de alegere a cadourilor de Craciun

Potrivit analistilor specialisti in criptomonede insa, se pare ca sunt sanse ca valutele virtuale care in prezent sunt mai putin cunoscute sa explodeze. Oportunitatile pot aparea din orice parte, iar cei care investesc ar trebui sa fie deschisi si spre nume de monede poate mai putin cunoscute lor sau spre alte criptomonede noi, de ce nu?

Tot de la ei aflam ca sunt sanse destul de crescute ca in urmatorii cinci ani de zile, multe dintre ele sa depaseasca capitalizarea de piata a Bitcoinului. Bineinteles ca pentru tine nu va fi deloc usor sa iei o decizie in acest sens, avand in vedere ca ai de ales intre sute de alternative ce vizeaza monede virtuale promitatoare.

Parerea mea este ca ar trebui sa te mentii informat legat de evolutia catorva monede virutale ce par sa iti vor asigura viitorul financiar. Ca sa fii sigur ca te orientezi in directia potrivita, ar trebui sa consulti si recomandarile analistilor referitor la topul monedelor care au sanse sa fie noul bitcoin in viitor. Nu uita insa ca fiecare monede este supusa riscului de a scadea instant si la fel si volatilitatii extreme.