Villa Alice – Concediu de 5 stele în orașul Suceava

Villa Alice Cazare in Suceava

În plin sezon al concediilor, județul Suceava își așteaptă oaspeții cu multiple obiective turistice și culturale care merită cu adevărat vizitate.

Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul de Istorie, Muzeul Etnografic „Hanul Domnesc”, Muzeul de Științele Naturii, Muzeul Satului Bucovinean, Planetariul, Casa memorială „Nicolae Labiș” Mălini, Casa memorială „Simion Florea Marian” Suceava, Casa memorială „Eusebiu Camilar” Udesti, Casa memorială Solca, Casa muzeu Bilca, Complexul Muzeistic „Ciprian Porumbescu” Stupca, Mănăstirea „Sf Ioan cel Nou de la Suceava”, Biserica Mirăuți, mănăstirile (Voroneț, Putna, Sucevița, Dragomirna, Humor, Slătioara), chilia lui Daniil Sihastrul, Depresiunea Dornelor, Pietrele Doamnei, sunt doar câteva dintre obiectivele ce se pot vizita ajungând în zonă.

Cum atât de multe obiective nu se pot bifa într-o singură zi, recomandarea noastră este de a vă rezerva mai multe zile pentru a cunoaște Suceava și Bucovina. În acest caz, este nevoie de un loc în care să poposiți peste noapte, iar cea mai bună alegere este reprezentată de Pensiunea Villa Alice din centrul orașului Suceava.

Pensiunea este foarte bine cotată pe site-uri de turism precum TripAdvisor.com, având un scor excelent de 4.5 din 5 în ceea ce privește locația, curățenia, serviciile oferite și prețul, iar astfel, pe parcursul timpului a obținut numai certificate de excelență pentru cazare Suceava.

La Villa Alice poți să alegi să te cazezi în camere de 3 stele, 4 stele și în camere cu dotări de 5 stele. Mobilierul din lemn masiv alb în stil francez impresionează orice oaspete dar și camerele cu dotări de 5 stele sunt foarte apreciate de către cei care le-au trecut pragul. Acestea dețin: TV Full HD cu diagonala de 152 cm cu posturi digitale și HD, seif electronic încăpător, Blu-ray player, baie spațioasă de 4×3.3 metri, cadă dublă cu hidromasaj și jacuzzi, cabină de duș cu hidromasaj și saună cu aburi cu panouri touch screen, control detaliat al luminii prin intermediul telecomenzii.

Citeşte şi   Reparații mașini de spălat Suceava în mod eficient și ieftin

Nu doar interiorul pensiunii este unul impresionant ci și exteriorul, care de curând a fost renovat și cuprinde: o replică mare în mozaic a tabloului votiv din „Tetraevanghelul de la Humor” scris din porunca lui Ștefan cel Mare de către ieromonahul Nicodin și 3 medalioane în mozaic care îi reprezintă pe câțiva înfăptuitori ai Marii Uniri din anul 1918 și anume regele Ferdinand, regina Maria și Iancu Flondor.

Alte facilități și dotări oferite de cei de la Villa Alice sunt: parcare proprie închisă și monitorizată video, cabinet medical, saună, sală de fitness, sală de conferințe, salon pentru mic dejun.

Vizitează site-ul web al pensiunii, www.villaalice.ro și profită de discount-ul de 5% acordat rezervărilor efectuate online pentru cazare Villa Alice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *