Vila Moldavia Best – cele mai bune facilități de ședere

Exterior Moldavia Best

Unul dintre lucrurile care contribuie cel mai mult la o experiență memorabilă de călătorie este alegerea cazării. Acest lucru are cu adevărat sens, deoarece hotelul în care te cazezi este locul unde te vei odihni după o zi obositoare și distractivă, vizitând toate atracțiile locale. Este important ca, camera pe care o alegi să aibă o atmosferă primitoare.

Este recomandat ca toți vizitatorii care sunt interesați să viziteze un anumit loc să caute întotdeauna cele mai bune unități de cazare pentru șederea lor.

Dacă intenționezi să vizitezi stațiunea Slănic Moldova vei fi  încântat să știi că există numeroase locații de cazare care să te găzduiască în siguranță.

Dacă vei căuta cu ajutorul motoarelor de căutare „hotel Slănic Moldova” rezultatele te vor duce la o îndrăgită pensiune, Moldavia Best (www.moldaviabest.ro). Această unitate de cazare de 3 stele oferă 4 camere frumos proiectate și decorate care reflectă un amestec ideal de stil și confort.

Vila Moldavia Best este cea mai preferată unitate de 3 stele din Slănic Moldova pentru cei care doresc eleganță și confort la tarife rezonabile. Vila se închiriază în totalitate pentru cel puțin 2 nopți, prețul de închiriere fiind de 700 lei pe zi pentru întreaga unitate.

În afară de cele 4 camere care au fiecare baie proprie, pensiunea mai dispune și de un living perfect pentru discuții cu prietenii și o bucătărie open space complet dotată și utilată pentru oaspeții care doresc să gătească. Camerele au ca și dotări: încălzire și apa caldă non stop, internet wireless și televizor cu cablu.

Poziționarea vilei este favorabilă pentru turiști aceasta fiind localizată într-un cadru natural de vis. La 1,4 km distanță se află pârtia de schi Nemira și la 2 km depărtate se află centrul stațiunii.

Citeşte şi   Conacul Zăicești - bucate tradiționale de poveste

Oaspeții se pot bucura de aerul curat de munte stând în curtea pensiunii. În afară de a se relaxa, turiștii pot încinge grătarul și cuptorul din foișor, pot să își privească copiii cât timp se joacă în spațiul amenajat special pentru ei, pot discuta liniștiți pe terasă sau pot să culeagă fructe de pădure din imediata vecinătate a pensiunii.

Aceasta a fost scurta schiță a Vilei Moldavia Best. Privind la toate punctele menționate, este destul de clar că vila se dovedește a fi una dintre cele mai bune unități de cazare de 3 stele din stațiunea Slănic Moldova care satisface fiecare nevoie a fiecărui oaspete. Cu facilități moderne și camere decorate cu bun gust, gazdele se asigură că fiecare oaspete primește cele mai bune facilități de ședere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *