Succesul este intodeauna rezultatul eforturilor proprii sau a intregii echipe, dar un lucru este evident si anume ca nici o victorie nu poate fi obtinuta fara multa munca si dedicare. Pentru a avea un moral bun, este necesar ca fiecare victorie sa fie sarbatorita.

Avand fiecare success bifat cu o mica celebrare, fie el cat de mic, poate motiva individul sau intreaga echipa iar una din metodele de celebrare cele mai bune este expunerea medaliei obtinute sau trofeului la un loc de cinste. Acest lucru creste si nivelul de incredere al unei persoane, incredere care ajuta foarte mult la obtinerea unui nou succes in viitor.

Orice victorie, oricat de mica sau de mare, activeaza cateva chimicale importante care ne ajung in creier si care ne ajuta sa ne simtim mult mai bine, chiar impliniti. Dopamina in special, este un neurotransmitator care ne energizeaza si care ne ajuta sa ne simtim mai bine. Ne ajuta de asemenea sa ne motivam pentru urmatoarele provocari sau competitii ceea ce poate fi de mare ajutor pentru antrenamente eficiente.

Alta modalitate eficienta de a imbunatati moralul cuiva sau de a-i ajuta sa se antreneze mai bine pentru urmatoarele competitii este de a ne arata aprecierea fata de ei si fata de ceea ce au realizat. In acest fel data viitoare vor incerca si mai tare sa castige si ii va incuraja sa contribuie mai mult la victoria echipei lor, crescandu-si astfel nivelul de pregatire si de contributie la victorii.

Printre cele mai eficiente metode de sarbatorire a unei victorii si de crestere a moralului este ridicarea unui trofeu deasupra capului. Indiferent de sport sau de nivelul competitiei, fie ea una la nivel international, national sau chiar la nivel scolar sau gimnazial, o victorie trebuie rasplatita cu un trofeu pe care castigatorul sa il pastreze. Avand un trofeu, intervine dorinta naturala de a mai castiga unul si de ce nu, chiar de a aduna o colectie de trofee, unele mai valoroase, altele mai putin valoroase dar cu aceeasi valoare sentimentala.

Citeşte şi   Cum alegem cărucioarele pentru copii

Pentru a diferentia o colectie de trofee este necesar ca fiecare trofeu sa fie personalizat pentru competitia in care a fost castigat, astfel ca daca sunteti un organizator de competitii este absolul obligatoriu ca fiecare trofeu oferit sa fie unic si specific pentru fiecare competitie in parte.

Unul dintre cele mai bune locuri de unde se poate comanda un trofeu personalizat este https://www.cupe-medalii.ro/, website-ul numarul unu din Romania pentru cupe, medalii si trofee personalizate.