Un Moș Crăciun cu experiență sau rude/prieteni deghizați

Mos craciun cu barba naturala

Atmosfera sărbătorilor de iarnă ne umple sufletul de bucurie și speranță și ne reamintește cu drag de emoția așteptării colindătorilor, a împodobirii bradului împreună cu cei dragi și visul copiilor de a-l întâlni pe Moș Crăciun.

Sărbătorile de iarnă sunt așteptate cu fericire și emoție, atât de copiii cât și de adulți, fiind o ocazie de împărtășire a clipelor frumoase împreună, a întâlnirii cu cei dragi și bineînțeles a întâlnirii celor mici cu bătrânul Crăciun. După ce tot anul cei mici au încercat să fie cuminți și ascultători de părinți, aceștia îl așteaptă cu bucurie pe Moșul încărcat cu daruri, pentru a le răsplăti astfel străduința de pe tot parcursul anului.

Moș Crăciun este personajul cel mai îndrăgit și mult așteptat de copiii din toată lumea, fiind un bătrânel cu părul sur, costum roșu și barbă lungă și albă care aduce daruri bune tuturor copiilor care au fost ascultători pe tot parcursul anului.

După ce, în timpul anului, copiii redactează scrisori către Moș Crăciun, în care enumeră atât lista de dorințe cât și asigurarea că au fost ascultători de părinți, acestea sunt livrate bătrânului Crăciun. După ce fiecare scrisoare a fost atent citită și după ce darurile au fost împachetate cu grijă, Moșul vizitează fiecare copil în seara de 24 spre 25 decembrie pentru a-i dărui cadourile mult visate.

Moș Crăciun vine tocmai din Polul Nord, încălecat pe o sanie zburătoare trasă de renii lui ajutători. Acesta intră în casa fiecărui copil pe horn sau pe ușă și lasă darurile promise. De obicei, Moșul este întâmpinat de o farfurie de prăjiturele și un pahar de lapte proaspăt, sau alte bunătăți pregătite cu atenție.

Citeşte şi   Cumpărături pentru înmormântare: Iată 3 dintre cele mai situaționale lucruri pe care trebuie să le incluzi pe lista de cumpărături

Copiii sunt entuziasmați să îl întâlnească pe Moș Crăciun, de aceea părinții trebuie să aibă grijă ca această ocazie să fie una de fericire și voie bună. Este important ca cei mici să nu fie dezamăgiți și speriați, altfel această amintire va rămâne neplăcută. Mulți părinți întâmpină probleme în alegerea Moșului, deoarece aceasta nu este o alegere ușoară, de ea depinzând amintirile ce vor urma.

Părinții trebuie să aleagă o persoană de încredere, cel mai bine la recomandarea prietenilor sau a familiei, putând astfel să evite intrarea unui om necunoscut în casă. Este indicat că, de asemenea, să vă întâlniți cu acea persoană înainte, pentru a putea vedea dacă rolul de Moș îi se potrivește. Este important ca persoană să fie sociabilă, drăguță cu copiii și serioasă, în caz contrar, copiii vor fi speriați iar prezența Moșului nu va fi tocmai plăcută.

Este recomandat ca persoana care va juca rolul lui Moș Crăciun să nu fie un cunoscut al copiilor, pentru a putea evita micile accidente, iar identitatea Moșului să fie dezvăluită. Copiii vor fi speriați și intrigați, iar surpriza plănuită se va transforma într-un eșec total.

Costumația Moșului trebuie să fie adecvată, pentru a reflecta cât mai mult imaginea autentică a acestuia. Astfel, costumul roșu, bocancii și ochelarii de vedere trebuie să fie nelipsiți. Înfățișarea distorsionată a Moșului va ridica semne de întrebarea copilului și acesta se va speria și nu se va simți confortabil în prezența Moșului.

Când vine vorba de barba Moșului, tot mai mulți părinți apelează la barba naturală. Pe Inchiriazamoscraciun.ro poți găsi un Moș Crăciun cu barbă naturală pentru acasă profesionist. Imaginați-vă cum un copil mai neastâmpărat trage în glumă de barba Moșului, și descoperă îngrozit că în spatele acesteia nu se află un bătrânel, ci un tânăr, sau și mai rău, un cunoscut al copilului!

Citeşte şi   Cazinourile online duc jocurile de pacanele la un alt nivel

Pentru a evita această scenă, părinții apelează la o persoană cât mai apropiată înfățișării Moșului, iar barba naturală va garanta autenticitatea înfățișării acestuia pentru că și ei #credinmoscraciun. Așa că, nu mai sta pe gânduri și apelează la un Moș Crăciun chiar acum.

Astfel, întâlnire cu Moș Crăciun vă rămâne în amintirea copiilor că un eveniment deosebit, plin de emoție și lipsit de orice inconvenient. Aceștia se vor strădui mai mult să fie cuminți pe parcursul anului, pentru a se putea reîntâlni cu Moșul. Cei care au fost obraznici se vor strădui să îl îmbune pe Moș pentru a-i mai vizita și anul următor.

Crăciunul este una dintre cele mai frumoase și așteptate sărbători ale anului, de aceea, dacă totul este pregătit cu grijă, acesta vă rămâne în amintirea voastră și a copiilor că un moment magic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *