La momentul actual putem spune ca telefonul este ca o prelungire a corpului nostru fizic, fiind mai mereu in contact cu el. Fie ca suntem prinsi in trafic, la o cafea cu prietenii sau intinsi in pat, verificarea retelelor de socializare, a email-ului sau o conversatie cu cineva, sunt doar cateva motive ce ne tin legati permanent de acest mic device. Si cum e destul de inutil sa ne revoltam impotriva acestei dependente atat de inradacinata in perioada in care traim, sa ne amuzam putin, discutand despre ce trasaturi de personalitate reies din modul in care tinem telefonul in mana, daca tot o facem atat de des.

  1. Tii telefonul intr-o singura mana si tastezi cu degetul mare.

Daca te-ai obisnuit sa tii telefonul intr-o singura mana, esti o fire independenta, ai atentie distributiva si poti sa faci mai multe sarcini concomitent. Emani incredere si stabilitate, nu ai nevoie neaparat de sprijin din exterior pentru a-ti duce sarcinile si planurile la bun sfarsit. Faptul ca tastezi cu degetul mare si nu cu aratatorul sau index-ul, spune despre tine ca iti place sa detii controlul, fiind capabil sa gentionezi situatii dificile, care implica grupuri mari de oameni. Achizitioneaza o husa de telefon dintr-un material calitativ, pentru o buna aderenta si protectie a telefonului. Asadar, vezi ofertele aici pe site-ul celor de la Lerato si alege-o pe cea preferata.

  1. Tii telefonul in ambele maini si tastezi cu degetul mare.

Tendinta de a tine telefonul cu ambele maini, iti dezvaluie dorinta de a-ti securiza spatiul personal. Fiind o persoana introvertita, cu o bogata lume interioara, ai mereu grija ca ceilalti sa nu-ti invadeze intimitatea. Frica de vulnerabilitate si de a fi ranit te face sa pari o persoana inchisa, greu de abordat, cu toate ca undeva pe fundal abia astepti sa apara acel cineva cu adevarat interesat sa-ti cunoasca universul interior. De asemenea si culoarea telefonului dezvaluie trasaturi interesante de personalitate ale posesorului. Asadar, intra aici ,si vezi ce spune culoarea telefonului tau despre tine.

  1. Tii telefonul cu o mana si tastezi cu aratatorul sau index-ul celeilalte maini.

Esti o persoana calma, calculata, si fiecare vorba sau actiune a ta fiind bine gandita. Altruismul este o alta calitate a ta, fiind mereu dispus sa cedezi la propriul confort pentru binele celor dragi. Te simti cel mai implinit in cercul restrans al familiei si al prietenilor, multimile de oameni necunoscuti, fiind destul de coplesitoare pentru firea ta timida. Pe de alta parte, in relatia de cuplu oferi foarte mult, te deschizi total si astepati aceeasi implicare si din partea partenerului. Nu uita ca dependenta de telefonul mobil este un lucru care te poate defocusa destul de mult de la realitate. Te simti dependent de smartphone-ul tau? Iata aici o aplicatie speciala care te poate scapa de acest obicei.

  1. Tii telefonul in ambele maini si tastezi cu cele doua degete mari.

Cu o fire usor anxioasa, te simti adeseori alarmat si stresat de ganduri abstracte si potentiale evenimente neplacute, care nu au neaparat legatura cu realitatea. Esti o persoana foarte emotiva si sensibila, cu inclinatii evidente catre exprimarea artistica. Investindu-ti trairile intense intr-o ocupatie creativa te vei simti usurat si echilibrat, deoarece lumea ta emotionala va prinde contur prin arta fara a fi nevoit sa o explici.