Transport decedați Funeral Express – experiență în repatrierea celor care au murit în străinătate, eficiență și solicitudine

Transport decedati

Sunt situații – evident, triste – în care cel mai bun prieten pe care îl puteți avea este o firmă de pompe funebre precum Transport Decedați Funeral Express, care se ocupă (după cum, probabil, v-ați dat seama  deja) de repatriere decedați.

Din ce în ce mai des citim – în paginile ziarelor și ale site-urilor de știri – despre „victimele accidentului rutier din Turcia”, despre „cei cinci români morți în explozia din Cehia” sau, mai tragic încă, despre câte un concetățean de-al nostru care a fost ucis pe stradă fără niciun motiv aparent. Toate acestea se întâmplă pentru că, neputând găsi în țară un loc de muncă, din ce în ce mai mulți români sunt nevoiți să-l caute în străiătate, unde speră că vor avea un trai mai decent și vor ușura viețile celor dragi care au rămas acasă. Și pierd viața în accidente de muncă sau din cauza urii și intoleranței; în loc să se întoarcă acasă victorioși, trebuie ca familiile îndoliate să le aducă în țară rămășițele pământești…

În astfel de situații tragice este mai bine să apelați la ajutorul unor profesioniști care pot asigura în cele mai bune condiții asigurată o repatriere decedați din Italia, o repatriere decedați Germania sau o repatriere decedați din Anglia, țări în care Transport Decedați Funeral Express are puncte de lucru. Pornind de la acestea, firma asigură repatrierea rămășițelor pământești ale celor care și-a pierdut viața în și alte țări europene, cum ar fi Franța, Republica Moldova, Belgia, Grecia, Turcia, Norvegia, Olanda sau Serbia.

Transport Decedați Funeral Express (care le poate fi de folos și familiilor cetățenilor străini decedați pe teritoriul României) asigură servicii complete de autopsie, autospeciale, sicrie, cruci, delegați pentru obținerea documentelor necesare repatrierii (certificatul de deces, autorizația de înhumare, certificatul de îmbălsămare și pașaportul mortuar).

Citeşte şi   Caracteristicile unui studio videochat bun

Puteți apela la ajutorul firmei de pompe funebre Transport Decedați Funeral Express la orice oră din zi și din noapte. Tot ce trebuie să faceți este să dați un telefon la 0729 007 003; un operator vă va răspunde, vă va înregistra solicitarea și va începe să facă demersurile necesare. Aveți și posibilitatea de a face comanda și on-line, printr-un formular de ofertă. În acest caz, un reprezentant al companiei vă va contacta telefonic în cel mai scurt timp cu putiință pentru a se ocupa de cazul dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *