Nimic nu este mai special pe lume decât nașterea unui nou membru al familiei.  Familia se întregește, iar sentimentul de fericire este inegalabil. De obicei, găsirea de cadouri pentru bebeluși poate fi dificilă pentru că deși numărul de opțiuni este nelimitat, te gândești că ai vrea să fie și de folos, iar, cadoul tău să nu ajungă nefolosit sau pus deoparte. Ai vrea să găsești ceva delicat, folositor și de calitate înaltă, care poate fi folositor atât pentru bebeluși cât și pentru părinți. 

 

În acest articol am adunat din zecile de propuneri top 3 jucării cele mai folositoare, practice și încântătoare cadouri care pot fi oferite unui nou născut, însă, desigur, nu uita că unul din cele mai prețioase lucruri este petrecerea timpului de calitate cu noul venit. 

 

Set cadou format din păturică pentru bebeluș și bavete concepute special pentru pielea sensibilă a copilului

Aceste seturi sunt perfecte pentru un cadou oferit celui mic. Sunt funcționale și vor fi mereu la modă. Materialul ales trebuie să fie de calitate adăugând în același timp o notă de stil neașteptată decorului. La Mitzoko.ro vei găsi modele de pături cu două fețe, ambele din 100% bumbac premium, decorate cu dantelă, iar bavetele, au mărimi diferite și sunt concepute din pânză topită, decorate cu dantelă, din bumbac 100% premium.  Țesăturile produselor sunt antialergice, aerate prin AirSoft Tehnology, ușor de întreținut și rezistente.  Acest set cadou va reprezenta cel mai frumos cadou care va putea fi, de asemenea, foarte practic.

 

Un iepuraș croșetat

O păpușă croșetată, handmade, creată perfect ca să se potrivească pe sufletul fiecărui copil. Este o jucărie gingașă, drăgălașă, creată din materiale de calitate, antialergice create din iubire pentru iubire. Copilul va avea parte de iubire necondiționată, pentru că nu se va rupe, nu se va putea distruge oricât va trage de ea, va putea comunica și o va putea ține în brațe. Bebelușul va fi în siguranță, fiind o jucărie care nu înțeapă,  nu e dintr-un material tare. Materialul din care este creat este moale și plăcut la atingere. Iepurasii crosetati sunt un cadou prețios când merge către un nou membru al familiei, fiind un cadou care va continua să dăruiască.  Această jucărie este potrivită pentru orice copil cu vârsta de la 0+. 

 

Citeşte şi   Se apropie luna femeii - 3 idei de cadouri pentru EA

Salteluță de joacă 

De la venirea acasă a bebelușului până la primii pași, o salteluță de joacă este potrivită pentru venirea noului membru al familiei. Aceasta creează un spațiu sigur și moale fiind umplută cu vatelină din polyester hipoalergenic, astfel încât bebelușii se vor putea juca în siguranță. 

 

Salteluțele de joacă sunt din pânză topită cu un finisaj soft crep, plăcute la atingere. 

Avantajul acestor salteluțe este că se pot spăla manual sau în mașina de spălat automată la un program de maxim 40 de grade, înlăturând astfel orice urmă de bacterii.  

 

Puteți fi siguri că aceste cadouri nu vor dezamăgi, nici părinții și nici bebelușul. Mai mult decât atât, cu siguranță va depăși orice așteptare raport calitate- preț.