Nunta este evenimentul cel mai important din viața oricăruia dintre noi. Pe lângă emoțiile pe care le ai la gândul că îți vei uni destinul cu cea mai importantă persoană din viața ta, faptul că vei sărbători acest lucru alături de oameni dragi, rude, prieteni îți creează o fericire și mai mare, dar în același timp și un motiv de stres. Vrei ca totul să fie bine pus la punct, vrei ca invitații să se simtă bine, să se distreze, dar să și rămână cu o amintire frumoasă legată de marele eveniment.

Trend-urile legate de nunți sunt într-o continuă schimbare și evoluție, astfel că trebuie să fii la curent cu ultimele noutăți în ceea ce privește invitațiile de nuntă din gama Mandiva, mărturiile, meniul sau rochia de mireasă. Cu toate acestea, important e ca evenimentul să vă reprezinte în totalitate pe voi, mirii, de aceea mărturia poate fi obiectul cheie.

Iată care sunt cele mai cool idei de mărturii accesibile pentru nuntă, care vă vor scoate evenimentul din tipare:

  1. Borcănașe cu dulciuri și răvașe

La modă acum sunt acele mici borcănașe care conțin bomboane, cuburi de zahăr, migdale sau alte dulciuri. Știai că mărturiile au apărut în urmă cu șase secole la nunțile nobililor europeni iar aceștia ofereau drept cadou bomboniere de cristal cu cuburi de zahăr în ele? Se pare că de atunci a rămas în credința oamenilor că a oferi un “dulce” este sinonim cu dulceața iubirii dintre cei doi miri, iar zahărul este asociat și cu bogăție și fericire. Așadar, un borcănaș cu ceva dulce poate fi cadoul ideal pentru cei dragi. Dacă îi adaugi și un răvaș cu un citat frumos, care să vă reprezinte, vei face o supriză extrem de plăcută tuturor invitaților.

  1. Mărturii eco
Citeşte şi   Ce cadouri isi doresc copiii de Paste?

Tematica nunților a început să se îndrepte din ce în ce mai tare spre cadre naturale, rustice, cu plante verzi în loc de celebrele buchete de flori, iar acest lucru a dus la o schimbare și la nivelul mărturiilor oferite. De aceea, o idee frumoasă de mărturie inspirată din natura este și braduțul în miniatură, plantele suculente sau semințe care așteaptă să fie plantate. În acest fel veți induce ideea că o plantă crește și se îngrijește asemeni iubirii dintre cei doi miri, iar pentru ca ea să nu se ofilească trebuie udată din plin cu fericire, momente frumoase și dragoste.

  1. Fotografii

Dacă îți dorești ca mărturia să fie personalizată pentru fiecare invitat în parte, atunci fotografia este cea mai potrivită. Poți închiria un photo booth la restaurant iar acolo să realizezi împreună cu invitații mărturiile pentru nuntă. Partea mai puțin plăcută este că va trebui să îți petreci o parte considerabilă a serii făcând poze cu toți invitații, însă amintirea care le rămâne merită.

În concluzie, mărturiile sunt un aspect important de care trebuie să ții cont atunci când îți organizezi nunta. Chiar dacă la prima vedere poate părea un obiect banal, ai fi surprinsă să știi câți oameni colecționează aceste mărturii tocmai pentru că le aduc aminte cu drag de nunta la care au luat parte. Cu cât este mai creativă, cu atât va rămâne înrădăcinată în mintea celor dragi!