Terra Clean International se ocupă de curățarea covoarelor și a mochetelor în mod profesionist

Servicii de curatenie

Dacă ai un program agitat, iar covorul sau mocheta ta este murdară, poți apela la o companie profesionistă care se ocupă de curățarea acestora.

Când recurgi la această soluție, o persoană specializată va ajunge la tine acasă și va efectua o inspecție a covorului înainte de a începe curățarea. În timpul inspecției, este important să menționezi zonele foarte murdare ale covorului și din ce tip de material este acesta.

Pe lângă curățarea covorului, profesionistul va oferi sfaturi despre cum poți păstra covorul nou curățat proaspăt și curat și îți va menționa anumite produse și metode de curățare care vor funcționa pe viitor.

Curățătorii profesioniști de covoare oferă o mare varietate de tehnici de curățare pentru casa și biroul tău și le pot oferi la prețuri accesibile. De asemenea, companiile profesionale de curățenie economisesc timp și dispun de echipamente de înaltă calitate pentru a face covorul să arate ca nou.

Când vine vorba de curățarea covoarelor, apelarea la un profesionist este cea mai înțeleaptă decizie. Datorită numeroaselor țesături și a materialelor folosite astăzi, ar putea apărea anumite probleme dacă încerci să curăți singur covorul. Unele pete au nevoie de un produs special care să le poată elimina. Folosind agenți de curățare cumpărați din magazine, poți decolora permanent covorul. Asumarea unei probleme de curățare a covoarelor fără a ști metoda corectă de eliminare a petelor sau fără a deține un produs profesional poate duce la un covor care să arate mai rău decât înainte.

Diversele fibre din covor reacționează diferit cu diverse substanțe de curățare și substanțe chimice. Acesta este motivul pentru care simpla alegere a unei soluții de curățare a covoarelor din magazinul local poate fi periculoasă pentru covor. Anumite produse de curățare conțin înălbitor, care pot decolara sau pot lăsa un efect de îngălbenire pe covor, transformând o pată detașabilă într-o pată decolorată care nu va ieși niciodată.

Citeşte şi   Cum se face seo? Ai nevoie de servicii seo

Întrucât o companie profesională de curățare a covoarelor va putea evalua tipul de covor și cea mai bună metodă de curățare, există șansa de a se comite un număr mult mai mic de erori.

Companiile profesionale de curățare a covoarelor precum firma de curățenie Terra Clean International din București, acordă atenție detaliilor. Un curățător profesionist de covoare este instruit pentru a avea grijă de proprietatea clientului.

Terra Clean se ocupă de numeroasele probleme de curățare a covoarelor și a mochetelor pe raza municipiului București și în Ilfov. Procesul și produsele folosite au fost încercate și testate în mod repetat pentru a asigura succesul total.

Prețul cerut de firmă pentru serviciul de curățare mochete este cuprins între 2 și 5 lei/ mp, preț fără TVA. În acest preț, personalul firmei se deplasează la sediul clientului pentru 2 ore. Tariful include de asemenea costul echipamentelor de lucru, unelte, mașini, detergenți, soluții de curățare și tratare a suprafețelor. În timpul curățării nu este necesară mutarea covorului, asigurându-se o uscare rapidă.

Pe lângă curățarea covoarelor și a mochetelor, Terra Clean realizează servicii de curățenie de cinci stele precum curățenie periodică, curățenie zilnică, curățenie după constructor, pentru birouri, bănci, magazine, hale industriale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *