Rulourile exterioare sunt esențiale pentru protejarea ferestrelor, deoarece ferestrele sunt predispuse la deteriorare în multe feluri.

Rulourile reduc gradul de pătrundere al căldurii, frigului și zgomotului, ceea ce înseamnă că oferă un important nivel de confort. Nivelurile de confidențialitate sunt controlate prin filtrarea vizibilității. Rulourile protejează de asemenea mobilierul, covoarele și perdelele de decolorare.

Rulourile prezintă o structură rafinată de design precum și o rezistență de neegalat. Ele se realizează conform cerințelor clienților la prețuri foarte accesibile. Există experți care oferă sfaturi prietenoase despre aceste produse, cum ar fi cei de la INA Ferestre din Suceava.

Puține rulouri de pe piață sunt proiectate cu așa eleganță și cu o estetică inegalabilă precum cele de la INA Ferestre care sunt extrem de impresionante.

Rulourile protejează casa și familia împotriva amenințărilor precum furtul și vandalismul, îngreunând accesul intrușilor prin intermediul ferestrelor.

Clienții sunt foarte mulțumiți de produsele și serviciile furnizate de această companie. Toți cei care achiziționează rulouri exterioare INA Ferestre se pot baza întotdeauna pe produse sigure.

Compania distribuie rulouri aplicate, rulouri aplicate tencuibile și rulouri suprapuse.

Rulourile aplicate sunt perfecte pentru imobilele unde inițial nu a fost conceput golul pentru caseta ruloului, iar montarea sa pe tâmplărie se poate face ulterior. Covorul de lamele se rulează în carcasa de aluminiu montată pe perete sau pe fereastră.

Rulourile aplicate tencuibile se întâlnesc cel mai des la imobilele noi, unde poate masca carcasa în fațada clădirii. Partea vizibilă reprezentată de ghidaje, lamele și capacul de vizitare se pot vopsi în diferite culori în funcție de preferințele oricărui client.

Citeşte şi   Trucuri pentru a-ti pastra casa curata

Rulourile suprapuse sunt folosite la clădirile unde s-a luat în calcul chiar la construcție folosirea acestora și s-a lăsat loc pentru tocul acestora. În toc în față este polistiren expandat pentru a reduce pierderea de căldură prin toc.

Rulourile se pot accesoriza cu plase de insecte integrate. Ele se pot acționa manual cu ajutorul unei manivele sau panglici sau electric cu ajutorul unui buton sau a unei telecomenzi.

Ina Ferestre este un important furnizor din Suceava de tâmplărie din PVC, tâmplărie din aluminiu, uși de garaj și accesorii precum rulouri, pervazuri, plase anti insecte și sisteme de ventilație