RONEX MAG lansează colecţii unice de mobilă din lemn masiv

RONEX MAG lansează colecţii de mobilă din lemn masiv ce este concepută pentru a fi lăsată din generaţie în generaţie.

Colecţia de mobilă living „FANTASY„, a fost fabricată pentru durabilitate, astfel încât piesele de mobilier să poate fi folosite timp de decenii. Mobila din această colecţie este destinată folosirii în living sau în dining, iar fiecare piesă a fost fabricată cu atenţie la detalii, fineţe şi respect pentru viitorul deţinător. Acestea au un finisaj periat şi o patină alb, contribuind la aspectul camerei tale printr-un contrast deschis de culori.

Colecţia „FANTASY” caracterizează o bibliotecă, bufet cu 3 uşi şi 2 sertare, comodă TV, masă, măsuţă de cafea şi scaune. Toate corpurile de mobilier au fost realizate din lemn masiv de stejar.

Colecţia poate fi vizualizată şi achiziţionată aici în intermediul magazinului online Ronexmag.ro.

O altă colecţie de piese de mobilier din lemn masiv pentru living sau dining care se remarcă este colecţia „ATLANTA„. O colecţie durabilă, unică şi deosebită ce este destinată folosirii în camera de dining sau living. Mobila din cadrul colecţiei „ATLANTA” este ceva mai închisă la culoare decât cea din „FANTASY„, având un finisaj periat şi o patină gri. Se potriveşte perfect în orice ambianţă, având tendinţa de a închide la culoare camera, aşa că trebuie complementată cu un contrast deschis.

Colecţia poate fi vizualizată şi achiziţionată aici în intermediul magazinului online Ronexmag.ro.

De ce să alegi magazinul online RONEX?

mobila-dormitor-din-lemn-masiv

Experţii în mobilă de la RONEX creează o gamă unică de mobilă din lemn masiv care întruchipează un simţ de căldură şi generiozitate. Are un simţ inerent de longetivitate ce permite fiecărei piese să câştige amintiri şi însemnătate prin intermediul generaţiilor succesive.

Citeşte şi   În curând: NOU ansamblu rezidenţial în Iaşi

Gama de mobilă sărbătoreşte tradiţia de demult a meşteşugăriei în obiectele de zi cu zi, combinând elemente tradiţionale româneştidurabilitate şi atenţia la detalii cu materiale puternice pentru a crea o gamă de mobilier care este excepţional de tactilă şi generoasă.

În momentul de faţă poţi găsi în magazinul online RonexMag.ro o gamă diversă şi unică de piese de mobilier grupate pe colecţii destinate dormitorului, livingului şi diningului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *