Ne aflăm în pauza competițională în Liga 2. Până în primăvară se pot schimba multe lucruri, dar chiar și așa sunt câteva date statistice utile pentru cei care vor să joace în 2020 pe a doua parte a sezonului din campionatul care le are în componență, printre altele, pe Rapid, Petrolul sau U Cluj.

România Liga 2 date statistice pe echipe  – sezonul 2019/20

Echipa cu cea mai bună medie de puncte per meci în ultimele 8 etape – Poli Timișoara stă cel mai bine la acest capitol, cu o medie de 2.12 puncte per joc. Ea este urmată de FC Argeș cu 2 puncte în medie. La polul opus Pandurii Targu Jiu au doar 0.13 puncte / meci, ea fiind de altfel pe loc retrogradabil, cu șanse mici de salvare.

UTA Arad (57%) are cel mai mare procentaj de meciuri fără gol primit. A doua într-un asemenea clasament este Politehnica Timișoara (52%). Doar ele au procentaje mai mari de 50%. Sportul Snagov, în schimb, a luat gol în toate cele 20 de partide disputate.

Turnu Măgurele a înscris în 90% dintre partide,fiind echipa care stă cel mai bine la acest capitol. Cu procentaje mai mari de 80% mai sunt doar UTA Arad (86%), Mioveni (85%). Pandurii Târgu Jiu a înscris doar în 30% dintre partide.

Dacă este cineva care vrea să parieze pe peste 1.5 goluri, atunci ar trebuie să-și îndrepte atenția. În 90% dintre partidele acesteia s-au înscris minim 2 goluri. După aceea le avem pe Universitatea Cluj și Turnu Măgurele, fiecare cu procentaj de 85%.

Sportul Snagov este echipa pe care se pot juca în 2020 și ponturi bune  pe tipul de pariu peste 2.5 goluri (65% dintre meciurile încheindu-se astfel). Doar Ripensia (62%) are procentaj mai mare de 60% la meciurile cu 3 sau mai multe goluri.

Citeşte şi   Vrei sa o impresionezi la prima intalnire? Iata cele mai romantice locuri pentru cupluri!

Amatorilor de cote mari le recomand să urmărească meciurile disputate de Pandurii Târgu Jiu și Sportul Snagov. Ambele au avut 2 partide din 20 cu peste 6.5 goluri.

Revenind la cote mai acceptabile observăm că CSM Reșița are procentaj de 71% la meciuri încheiate cu goluri în ambele porți. Următoarea într-un astfel de clasament este Ripensia Timișoara (67%). La polul opus cealaltă echipă din Timișoara, Ripensia are doar 19% dintre jocuri încheiate atât cu gol marcat, cât și primit.

România Liga 2 date statistice generale  – sezonul 2019/20

Din totalul de 380 de meciuri programate în acest sezon s-au disputat 202. Dintre acestea 48% au fost câștigate de gazde, 29% la egalitate și 24% cu victoria oaspeților.

S-au marcat 505 goluri, adică o medie de 2.50 goluri per josc. Gazdele au înscris în medie 1.49 goluri per joc, iar oaspeții 1.01 goluri / meci. Doar 45 dintre meciuri s-au încheiat cu goluri în ambele porți. Tot 45% este procentul meciurilor încheiate cu 3 sau mai multe goluri.

23% dintre jocurile din sezonul curent au avut minim 4 goluri, iar 70% au avut cel puțin 2 reușite.

Sper că ți-a fost util acest articol cu date statistice pentru Liga 2 și la reluarea sezonului vei reuși să joci cele mai bune pariuri.