RoLatex – producător de produse din poliuretan

produse din poliuretan

RoLatex, un important producător și comerciant de covoare din cauciuc și  benzi transportoare din zona Neamțului, produce și produse din poliuretan.

Aceste produse poliuretan se realizează pe comandă în funcție de preferințele și nevoile clientului  pentru a fi folosite în cadrul unei game largi de amortizori și bucșe din poliuretan. Produsele sunt mult mai eficiente decât cele realizate din cauciuc și se pot aplica diverselor aplicații din industrii diferite.

Din cadrul produselor realizate din poliuretan RoLatex fac parte:

  • Role și roți folosite în industria extractivă, industria materialelor de construcții, industria prelucrării lemnului
  • Role folosite în industria mobilei și industria textilă- acestea au rezistență mare la uzura prin frecare și prezintă numeroase avantaje precum reducerea semnificativă a zgomotului, mărirea perioadei de exploatare, evitarea deformărilor fizice, aderența foarte bună la alunecare.
  • Bandaje și inele pentru role supuse la solicitări și presiuni ridicate- în multe domenii industriale are loc bandajarea suporților metalici prin intermediul rolelor, a roților, a valțurilor, a tamburilor cu poliuretan.
  • Elemente elastice pentru cuplaje speciale
  • Garnituri, distanțiere și inele speciale
  • Protectoare pentru piese supuse la uzură și suprafețe speciale precum amortizori și bucșe din poliuretan care absorb șocul și reduc vibrațiile. Acestea se produc tot pe comandă în funcție de nevoile clientului, având aplicabilitate în majoritatea industriilor și o eficiență ridicată în comparație cu cele executate din cauciuc clasic.
  • Lame pluguri deszăpezire
  • Piese cu configurații și proprietăți speciale
  • Blindaje plăci din poliuretan cu prindere mecanică, cu o grosime ce variază între 10 și 50 mm și cu o duritate cuprinsă între 60 și 95 grade shore A. Acestea pot fi folosite pentru: jgheaburi și buncăre, snecuri și malaxoare, mori, recuperatoare din nisip, lame pluguri și la pereți laterali căi rulare laminatoare țevi.
Citeşte şi   Afla 7 lucruri bune despre utilizarea unei camere de supraveghere

RoLatex a interacționat de-a lungul timpului, încă din anul 1995, cu clienți importanți, cu care încă păstrează o relație fidelă de colaborare, clienți precum Napolact SA, Concivia SA, Friesland, Hidroelectrica SA, Cominco Oltenia SA, Corporation Construct SRL, Mecanex SA, Salubri SA.

Compania oferă produsele de care ai nevoie, fie din cauciuc, fie din poliuretan, iar dacă nu deții cunoștințele necesare în legătură cu parametrii tehnici ale acestora, poți primi consultață de specialitate din partea firmei pentru a putea face cele mai inspirate alegeri.

Pe lângă produsele din poliuteran, compania mai produce și: covoare din cauciuc, benzi transportoare, chedere de cauciuc, role metalice, transportoare bandă. Mai multe informații utile despre companie, despre produsele sale sau date de contact poți afla de pe site-ul web www.covoare-cauciuc.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *