Repatriere Germania posibila cu ajutorul firmelor de profil

eveniment neplacut

Hai, stergeti lacrimile si nu spune: “Mi-e imposibil sa il aduc din Germania!” Vitoria Lipan si-a gasit sotul singura, intr-o rapa si a avut puterea sa ii organizeze inmormantarea si un parastas mare cat o nunta.

Ceea ce nu a putut ea sa faca, fiindca avea brat slab de femeie, au facut prietenii, oamenii de bine intalniti in cale si fiul ei, Gheorghita, pe care si-a propus sa il formeze la fel de darz ca muntii in care locuia.

Tu, vei avea alaturi de la inceput, pana la sfarsit reprezentantii firmei specializate in repatriere Germania, de aceea tot ce ai de facut este sa le spui ce ai pe suflet, sa ii delegi sa te reprezinte sa ti-l aduca pe cel drag si sa astepti.

Nu este nevoie sa pui caii la sanie ca munteanca noastra apriga si sa te pregatesti de o calatorie grea si asa de lunga. Ai putea tu sa faci fata unui drum cu avionul sau cu autocarul in situatia in care te afli?

Zborul cu avionul dureaza o ora si jumatate, iar cei 1576 de kilometri ii parcurgi cu masina intr-o zi. Problema este ca nu ai nici mijloacele necesare sa il aduci si nici puterea morala sa refaci drumul care i-a adus sfarsitul!

Lasa, stai acasa! Suna-i pe cei de la pompe funebre sa se ocupe de tot, iar tu incearca sa iti alini sufletul si sa te pregatesti sa traiesti diferit.

Cei de la firma de pompe funebre vor actiona mult mai bine decat ai face-o tu, chiar daca iubesti din tot sufletul, fiindca:

Citeşte şi   Job-uri pentru toti

-stiu ce trebuie facut. Ei s-au mai confruntat cu experiente similare, tu nu. Este ca si cum ai da un test la chimie, cand nici nu stii exact ce studiaza acesta disciplina. Pentru o repatriere din afara exista un set de legi despre care tu nici nu stii ca exista. De pilda, nu poti pleca din tara in care a avut loc decesul, fara pasaport funerar international. In plus, decedatul va fi pus in doua sicrie, primul de zinc, iar acela va fi pus la randul sau in cel de lemn si capacul va fi sigilat.

-ei dispun de echipamentele si lucrurile necesare repatrierii, in timp ce tu nici nu stii ce trebuie sa cumperi, iar unele dintre acestea nu se gasesc decat in stocul firmelor care se ocupa de repatriere.

Imbalsamarea conserva trupul neinsufletit cel putin pentru 10 zile ca atat transportul, cat si inmormantarea sa decurga decent.

-o distanta atat de mare se parcurge cu masina funerara, care este dotata cu frig si loc sigur de depunere a sicriului.

Sper ca ai inteles ca repatrierea lui, a celui care ti-a inflorit viata cu prezenta sa, este posibila numai si numai cu ajutorul celei mai bune firme specializate in acest tip de servicii.

Suna cu incredere si fa planurile impreuna cu ei!

Ai curaj si linisteste-te la gandul ca ei te vor ajuta sa faci tot ce trebuie, ca el sa isi gaseasca linistea! Romanii au indatorirea sa isi aduca mortii acasa si sa le faca parastasele si sa le pastreze vie memoria!

Citeşte şi   Netbet Casino Online și Maxbet, două cazinouri de top în România

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *