Există o mulţime de opţiuni de garduri disponibile pentru a-ţi păstra animalele înăuntru şi invitaţii nedoriţi afară. Dar puţine sunt la fel de versatile, portabile şi eficiente din punct de vedere al costului ca şi gardurile din plasă sudată sau împletită.

Să analizăm puţin avantajele acestui tip de gard pentru casa ta de la ţară sau din suburbie.

Îngrădirea pentru suburbie

Panourile bordurate se potrivesc cel mai bine pentru ţară, dar panourile din plasă sudată sau împletită devin favoritele celor care trăiesc la oraş. Plasa poate fi folosită pentru a înfrumuseţa zona bordurilor, pentru a crea o grădină interioară şi multe altele.

Activităţile de fermă şi agricultură se uşurează

Panourile bordurate vin în dimensiuni diferite şi pot fi legate între ele pentru a îngrădi animale, zone în construcţie şi altele. Aceste tipuri de garduri rezistă la cele mai grele condiţii. Adiţional, panourile de plasă sudată sunt relativ uşoare, uşor de configurat şi pot fi eficiente din punctul de vedere al costului.

Versatile, puternice şi atractive

Indiferent dacă doreşti să îngrădeşti o serie de animale sau să-ţi amenajezi o grădină de interior, panourile din plasă oferă o mulţime de avantaje. Două dintre cele mai populare variante sunt panourile din plasă sudată şi plasă împetită.

Aceste opţiuni de îngrădire sunt de cele mai multe ori folosite pentru mici zone de grădină interioară, îngrădirea iepurilor, găinilor şi altor animale. De asemenea pot fi folosite pentru realizarea unor cuşti pentru câini. Dacă ai cai, poate fi o opţiune şi pentru ei. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că plasa este de multe ori atât de mică încât nici copitele cailor nu pot fi prinse înăuntru.

Citeşte şi   Cum ajută profilele decorative polistiren în amenajarea livingului?

Panourile bordurate sunt uşor de instalat şi se potrivesc pentru orice tip de teren, putând fi tăiate la orice dimensiuni pentru orice nevoi, fiind plasate între cadre de lemn pentru estetică adăugată. Din cauza faptului că panourile sunt galvanizate, vor supravieţui celor mai grele condiţii.

ARMURA se pricepe la garduri

Treci pe la sediul ARMURA din Suceava sau Botoşani pentru a le povesti despre gardul din plasă de care ai nevoie. Cineva din cadrul firmei îţi va arăta toate opţiunile disponibile, îţi va enumera avantajele şi dezavantajele fiecărui tip în parte şi te vor ajuta în procesul de instalare.

BONUS: Procesul de fabricaţie ARMURA