Piese Ford si reparatii de calitate la Altgrad Auto

ford mustang

Aveti nevoie de piese auto Ford? Sunteti posesorul unui automobil Ford care, dintr-un motiv sau altul, are nevoie de reparatii? Solutia tuturor problemelor dumneavoastra o gasiti la Altgrad Auto, un service care asigura intretinerea tuturor modelelor produse de Ford şi care este totodata importator si distribuitor autorizat in Romania de piese auto Ford.

Cu Altgrad Auto, automobilul dumneavoastra va fi intotdeauna ca nou, pentru ca aici se efectueaza lucrari complexe pentru motoare diesel sau pe benzina, cum ar fi: rectificarea si reglajul supapelor, inlocuirea semeringurilor, inlocuirea ghidurilor de supape, rectificarea arborilor cotiti, alezarea si honuirea cilindrilor, schimbarea segmentilor si inlocuirea pistoanelor, ba chiar si, atunci cand este cazul, sudarea chiulasei. Aceste operatii sunt intotdeauna precedate de diagnosticare, care este efectuata cu aparatura electronica de ultima generatie. La Altgrad Auto automobilul dumneavoastra poate fi supus unor teste de fisura, pe care este  bine sa le faceti periodic, pentru a va asigura ca nu veti avea parte de surprize neplacute atunci cand plecati la drum lung. De asemenea, aici se fac si teste de injectoare si sisteme de injectie.

Trebuie de asemenea mentionat faptul ca specialistii de la Altgrad Auto lucreaza folosind scule si dispozitive de calitate si ca dispun de documentatie de specialitate, pusa la dispozitie chiar de firma Ford. Gratie resurselor tehnologice de exceptie si, nu in ultimul trand, umane, de care dispune, Altgrad Auto constituie alegerea ideala pentru intretinerea automobilului dumneavoastra, intrucat aici standardele de calitate, normele de timp si tehnologiile de reparatie elaborate de producatorul de automobile din Dearborn, Michigan, sunt intotdeauna respectate cu strictete.

Citeşte şi   And-Flor - Transport persoane Germania

Clientii Altgrad Auto beneficiaza de un discount de 5% pentru comenzile de piese auto Ford in valoare de peste 550 de lei, iar la comenzile de peste 1100 de lei, discountul este de 10%. Iar daca folositi un card Avantaj pentru service-ul Altgrad, puteti plati in trei rate lunare, fara dobanda!

Service-ul Altgrad Auto este situat pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 425-431, sector 6, Bucuresti, la 70 de metri de podul Bucuresti-Pitesti (pe partea dreapta pe sensul de intrare in Capitala).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *