Amenajarea camerelor noii tale locuinţe sunt o mare bătaie de cap? Ai o multitudine de opţiuni şi efectiv nu mai ştii din care să alegi? Poate te ajută acest articol scris şi documentat de către designeri de interior cu experienţă.

Spaţiile locative şi amenajarea acestora sunt subiecte aflate mereu în dezbatere. Multitudinea de apartamente şi vile noi livrate cumpărătorilor în 2022 pune presiune pe industria mobilei şi a amenajărilor interioare, care este într-o continuă dezvoltare, prin soluţii din ce în ce mai îndrăzneţe sau reînvierea stilurilor clasice. Stilul modern, cel industrial precum şi cel clasic sunt printre cele mai căutate astăzi în materie de mobilă pentru dormitor, sufragerie şi birou.

Nu este ușor să alegi mobila care să-ți stilizeze locuinţa într-un mod cât mai personal. Dar totuși, avem nevoie de mobilier în fiecare cameră a casei, fie pentru dormit, depozitat, gătit sau pentru relaxare după o zi grea. Mobilierul este disponibil într-o multitudine de variante, posibilităţile devenind astfel numeroase.

Cum să alegi mobilierul ideal pentru tine acum când opţiunile sunt atât de diversificate? Bună întrebare. Cu toate acestea, MOBILIERUL DIN LEMN MASIV reprezintă ceva deosebit, care nu se regăseşte în orice casă. Am mai vorbit despre el mai demult aici.

Mobilierul din lemn masiv are principalul avantaj că te va însoți de-a lungul anilor fără greș fiind trainic, robust și solid. Nu există riscul ca acesta să cedeze unei încărcări prea grele sau ca panourile sale să se rupă în timpul unei mutări. De asemenea, va da livingului sau  dormitorului tău o notă de autenticitate și naturalețe pentru un decor și un farmec încântător. Lemnul va încălzi instantaneu camera pentru a-i conferi un spirit cald atât vara, cât și iarna.

Citeşte şi   Țigla metalică - soluția ideală pentru acoperișurile rezidențiale

Fiecare casă merită un mobilier frumos construit pentru a rezista testului timpului. De aceea, fiecare articol de mobilier din stejar masiv a fost proiectat și executat cu cea mai mare atenţie la detalii. Nu vei găsi două piese de mobilier din lemn masiv identice!

Mobilierul din lemn masiv de astăzi nu mai este neapărat mobilierul învechit al bunicilor noștri. Acum vei găsi linii frumoase moderne, contemporane și fine. Unele piese de mobilier sunt chiar rafinate pentru cei care apreciază designul.

O măsuță de cafea din lemn masiv pentru un living chic, o masă în stil industrial ce îmbină lemnul de stejar cu inserţiile metalice, scaune restaurant pentru un dining autentic și natural, un pat matrimonial din lemn masiv, mobilier pentru o baie modernă și caldă sau chiar mobilier personalizat de bucătărie – alegerea îţi aparţine şi este bine să fie documentată în prealabil pentru a lua cea mai bună decizie de mobilare a spaţiului.

 

Indiferent de camera pe care te decizi să o amenajezi, vei găsi fără îndoială mobilier din lemn masiv care îți va transforma camera și va spori atmosfera cu o notă caldă la prima vedere, la Ronex București, producător de lemn masiv din stejar.

Descoperă cu încredere  mobilierul modern din lemn masiv Ronex, care se va potrivi cu ușurință în toate stilurile de decorațiuni interioare sublimându-le cu eleganță și subtilitate. Robuste și stilate, acestea te vor face fericit mulți ani.

 

RONEX este un producător de mobilă român, o afacere de familie cu o experiență de peste 20 de ani, specializat în fabricarea și comercializarea de mobilier de calitate superioară, din lemn masiv de stejar. RONEX păstrează naturaleţea lemnului prin folosirea unor materiale de finisaj de calitate superioară: uleiuri cerate, patine şi baiţuri în diverse culori, lacuri ecologice, aplicate prin tehnologii clasice dar şi prin metode speciale de antichizare şi periere.

Citeşte şi   5 semne că ai putea fi un designer de interior de succes - Cum să nu îți ratezi cariera

 

Colecțiile RONEX includ  mobilier modern, contemporan, clasic sau în stil industrial, ce îmbină elementele metalice cu cele de lemn masiv. Produsele Ronex sunt autentice, produse de meșteri cu experienţă şi tradiţie în fabricarea mobilei din lemn masiv la prețuri foarte bune.

Descoperă pe site-ul RONEX mobilier pentru dormitor din lemn masiv de stejar: modele clasice și moderne realizate din lemn masiv atent lucrat în combinaţii unice. Paturile sunt cea mai importantă piesă a dormitorului, dar şi dulapurile şifonier, noptierele sau comodele au rolul lor în ansamblul întregii camere.

Specialiştii RONEX îţi stau la dispoziţie pentru consultanţă de specialitate în materie de mobilă şi design interior, astfel încât primeşti servicii cu plus valoare pentru locuinţa ta.