ORIENT excelează în transporturi internaționale și agabaritice

Transport agabaritic elicopter

Orient SRL este compania de transport care vine în întâmpinarea clienților săi oferind o gamă completă de servicii de transport la cele mai înalte standarde, fiind lider în regiunea de nord a Moldovei în ceea ce privește numărul de curse efectuate și numărul de autocamioane deținute.

Societatea își are sediul în Rădăuți, județul Suceava dar are filiale și în Arad, București, Constanța și Viena. Firma a luat naștere în anul 1991 din dorința de a oferi clienților calitate și profesionalism în toate serviciile de transport oferite.

Orient SRL înseamnă soluții de transport de calitate, ceea ce înseamnă că toți clienții beneficiază de niveluri îmbunătățite de servicii, de flexibilitate mare și de livrări definite în timp.

Compania propune clienților săi soluții profesionale gestionate de experți instruiți în folosirea unui sistem performant de management. În plus, echipa de profesioniști stă la dispoziția celor interesați cu cele mai bune soluții adaptate exigențelor și bugetului caracteristice fiecărui transport în parte.

Atitudinea Orient nu se rezumă doar la cerințele legale, ea se extinde la concepte morale precum echitate, onestitate, integritate și responsabilitate socială față de toți clienții.

Pozitia solidă de lider se datorează eforturilor remarcabile ale echipei care pune în folosul clientului experiența și implicarea pentru a oferi:

  • Transport marfă internațional
  • Transport agabaritic
  • Transporturi speciale
  • Închirieri macarale
  • Service auto
  • Import și distribuție piese de schimb pentru autoturisme și autocamioane

Transportul standard este serviciul cel mai comun de transport marfă atât pe plan internațional cât și intern care nu necesită condiții speciale de transport.
Mărfurile generale reprezintă categoria de mărfuri care nu necesită condiții speciale de transport  și nu este supusă unor reglementări speciale privind transportul de marfă.

Citeşte şi   Cauți accesorii pentru florărie? Alege FlowerPack.ro

Orient oferă tarife competitive pentru transport marfă în următoarele țări: Portugalia, Spania, Franța, Anglia, Belgia, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elveția, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia, Turcia, Ucraina, Rusia, Moldova, etc. Transporturile se execută în baza convențiilor internaționale CMR / TIR.

Pentru asigurarea unor servicii de calitate în ceea ce privește transportul agabaritic, parcul auto Orient este alcătuit din:

  • 30 de autocamioane speciale cu lungimea maximă de 40 metri, lățimea maximă de 8 metri, înălțimea maximă de 4.5 metri și greutatea maximă de 250 tone.
  • Remorci de tip megatrailer telescopice cu 3, 4, 5, 6 sau 8 axe
  • Trailere modulare

Pe durata desfăşurării transportului, clienţii sunt ţinuţi la curent cu toate detaliile legate de marfa lor, primind în permanenţă informaţii.

Orient este una dintre puținele societății din România acreditate să realizeze transport agabaritic internațional în țările europene.

Pentru a afla mai multe detalii despre acest lider în transporturi din nordul Moldovei și  despre serviciile efectuate în cadrul companiei, consultă site-ul web www.spedorient.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *