O gamă variată de benzi adezive de la CTL Ambalaje

Benzi adezive

Sunt foarte puțini cei care știu că benzile adezive sunt de mai multe tipuri și fiecare dintre aceste tipuri sunt recomandate pentru diverse activități. În consecință, de foarte multe ori apar probleme în utilizarea unei benzi adezive prin faptul că nefiind aleasă corespunzător o astfel de banda adeziva nu îți satisface așteptările. Pentru a evita astfel de probleme și a găsi exact acel model de banda adeziva de care ai nevoie, îți recomandăm pe cei de la CTL Ambalaje.

Echipa de la CTL Ambalaje vine cu o experiență vastă în domeniul sistemelor de ambalare și este producător folie stretch, folie cu bule, banda adeziva și banda adeziva personalizata. În oferta de produse a celor de la CTL Ambalaje vei regăsi diverse modele de banda adeziva gata să satisfacă cerințele oricărui client. Astfel, în funcție de domeniul de activitate și de ceea ce ai nevoie în materie de benzi adezive, la CTL Ambalaje poți găsi banda adeziva tip solvent, benzi adezive acrilice, benzi dublu adezive, benzi adezive automative, benzi adezive pentru domeniul construcțiilor, banda de hârtie pentru mascare și banda adeziva personalizata.

Printre cele mai căutate astfel de benzi adezive este banda adeziva personalizata. O astfel de banda adeziva personalizata oferă avantajul celui mai bun adeziv și are o elongație de 140%. Mai mult decât atât, banda adeziva personalizata rezistă la temperaturi începând cu -30 de grade Celsius și ajungând până la temperaturi foarte ridicate de 85 de grade Celsius. În funcție de nevoile fiecărui client, acest tip de banda adeziva personalizata poate fi găsită având lățimi cuprinse între 25 de mm și 75 de mm, iar lungimile variază de la 60 de metri până la 990 de metri. Prin urmare, având toate aceste caracteristici, banda adeziva personalizata poate fi folosită în aproape orice domeniu și are o arie foarte largă de utilizare.

Citeşte şi   Terra Clean International se ocupă de curățarea covoarelor și a mochetelor în mod profesionist

Un alt tip de banda adeziva extrem de folosit este banda dublu adeziva. Avantajul acestei benzi este faptul că se lipește foarte bine atât pe suprafețe plane, cât și pe suprafețe neregulate. Un alt mare plus îl reprezintă rezistența foarte mare a acestei benzi dublu adezive, fapt ce face ca aceasta să poată fi folosită atât pentru uz industrial, cât și pentru uz casnic. De asemenea, banda dublu adezivă oferă un aspect mult mai profesionist, iar acest lucru este destul de important în anumite domenii. Tocmai de aceea, dacă ai nevoie de o banda adeziva care să ofere un aspect cât mai plăcut și cât mai profesionist atunci când ambalezi diferite produse, alege fără ezitare banda dublu adezivă de la CTL Ambalaje. Poți opta pentru bandă dublu adezivă din material poliester, bandă dublu adezivă buretoasă sau bandă dublu adezivă din polipropilenă, în funcție de aplicabilitatea pentru care ai nevoie de o astfel de banda adeziva.

Toate aceste tipuri de banda adeziva comercializate de către CTL Ambalaje sunt de cea mai bună calitate, sunt extrem de rezistente și pot fi achiziționate la prețuri fără concurență pe piața sistemelor de ambalare. Mai mult decât atât, datorită experienței foarte mari în acest domeniu, specialiștii care lucrează pentru CTL Ambalaje sunt mereu gata să ofere consultanță și îndrumare în alegerea celor mai potrivite benzi adezive pentru activitatea pe care o desfășori. Tot ceea ce trebuie să faci este să iei legătura cu echipa de la CTL Ambalaje. Pentru mai multe informații referitoare la CTL Ambalaje și la produsele oferite, nu ezita să accesezi site-ul www.ctlambalaje.ro. Vei găsi acolo toate datele de contact și întreaga gamă de produse comercializate, de la diferitele tipuri de banda adeziva, până la folie cu bule sau folie stretch.

Citeşte şi   Cum se realizeaza si de ce este importanta curatarea fatadelor?

Alege benzile adezive de la CTL Ambalaje și nu vei mai avea probleme cu ambalarea produselor și obiectelor niciodată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *