Netcom Activ – lider în soluții de telecomunicații și securitate Suceava

Netcom Activ este un lider în ceea ce privește soluțiile de telecomunicații și securitate din Suceava, având o experiență de peste 18 ani. Colaborând cu diverși furnizori precum Panasonic, Siemens, Dell, Daikin, Alcatel, Nortel Networks, Tyco AMP, 3COM, Allied Telesyn și mulți alții, compania și-a dovedit capacitatea de a gestiona o gamă diversă și mare de produse, de a le asambla și de a le încorpora în proiecte de mare amploare.

Produsele și  serviciile furnizate de către Netcom Activ se ridică tuturor așteptărilor clienților, acestea având o calitate ridicată, experiența personalului și cursurile de calificare urmate de către aceștia contribuind la acest lucru.

Principalele soluții oferite de către Netcom-Activ sunt:

  • Detecție și semnalizare incendiu- o gamă variată de sisteme, instalații de semnalizare, alarmare și alertare în cazul săvârșirii vreunui incendiu.
  • Alarmare împotriva efracției- proiectarea, instalarea și întreținerea unei game mari de sisteme de alarmare împotriva efracției
  • Sonorizare și adresare publică
  • Cablaje polivalente voce/ date/ video
  • Control acces și pontaj
  • Automatizări porți și bariere- sisteme profesionale de automatizări porți marca Nice.
  • Climatizare și aer condiționat- – soluții de climatizare pentru mediul domestic și business, marca Daikin
  • Supraveghere video- proiectarea și implementarea de sisteme de supraveghere video care se bazează pe soluții IP sau analogice.

Garanția oferită clienților pentru sisteme complete, livrate la cheie este îndelungată, aceasta putând să ajungă până la o perioadă de 25 de ani. În caz ca unele produse necesită reparații, se asigură service atât în perioada de garanție cât și ulterior, pe baza contractului.

Netcom Activ este un partener serios și onest în toate proiectele desfășurate, oferind servicii de consultanță, proiectare, dezvoltare și management de proiect, integrare de sistem și suport operațional.

Citeşte şi   ProEuroCont Expert Suceava are grijă de afacerea ta

Câțiva clienți cunoscuți care au beneficiat de colaborarea cu cei de la Netcom Activ sunt: Shopping City Suceava, Shopping City Sibiu, Bethesda, Prime Telecom, Penny Market, Profi, Capgemini, Romanel, Hotel Galany, Adria, Primagra, USV, Holzindustrie Schweighofer, Uniunea Polonezilor din România, Decathlon, Volvo, Praktiker, BCR, Carrefour, Synevo, Raiffeisen Bank, Bancpost, Ambro, Primăria Suceava, IPSO Agricultură, Orange, RCS & RDS, Prime Telecom, Euroweb România, Spitalul Municipal de Urgență Roman și mulți alții. Toate proiectrle desfășurate cu aceștia reprezintă cartea de vizită a companiei.

Misiunea firmei constă în construirea de sisteme pentru clienții lor, maximizând beneficiile unei abordări unificate de integrare de soluții. Totul se desfășoară în funcție de nevoile, obiectivele și bugetele fiecărui client în parte.

Mai multe detalii despre compania Netcom Activ, despre produsele și serviciile furnizate găsești pe pagina web www.netcom-activ.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *