Ușile de garaj au parcurs un drum lung de la ușile simple, utile din trecut până la cele din zilele noastre, mult mai complexe și mai performante. Nu cu mult timp în urmă, șoferii trebuiau să iasă din vehiculele lor pentru a închide sau a deschide ușile de garaj. Astăzi, totul este mai simplu datorită ușilor automatizate. Din fericire, îmbunătățirea tehnologiei a dus la numeroase schimbări în design. Astăzi, există zeci de varietăți de unde se poate alege și aceste stiluri moderne sunt mult mai convenabile pentru a instala și utiliza o ușă de garaj decât înainte.

Ușa de garaj este mai valoroasă decât ai putea crede. O ușă puternică este importantă pentru asigurarea protecției familiei și conținutului casei tale. Înlocuirea ușii de garaj nu numai că îți poate îmbunătăți locuința, ci aduce și multe alte avantaje pe care nu le cunoști. Păstrează aceste avantaje în minte când te gândești să cumperi un nou sistem de uși de garaj.

  • Valoarea casei tale poate fi mărită sau scăzută de ușa ta de garaj. Instalarea unei noi uși nu numai că poate îmbunătăți costul casei tale dar te și ajută să o vinzi.
  • Dacă vrei să schimbi aspectul casei tale, o nouă ușă de garaj poate schimba dramatic aspectul și stilul casei tale. Există în mod normal aproximativ 15 culori din care să alegi.
  • Reduci valoarea facturilor. De ce să plătești mai mult decât trebuie? Poți reduce cheltuielile de încălzire și răcire cu o ușă suspendată izolată. Dacă garajul împarte pereții obișnuiți cu casa, frigul sau căldura pot trece prin pereți, din garaj în casa ta. Mai ales dacă există încăperi de locuit deasupra garajului sau garajul este utilizat ca și spațiu de lucru.
  • Dacă utilizezi garajul pentru depozitare, frigul și căldura excesivă pot deteriora lucrurile. Asigură-te că ușa de garaj este izolată și are o barieră termică.
  • Locuința ta va fi mult mai greu jefuită. O ușă din lemn sau neizolată este ușor să fie lovită sau să fie forțată. Ține familia în siguranță cu o ușă de garaj izolată atât pe față cât și pe spate.
Citeşte şi   Te-ai gândit vreodată la propria grădină de legume?

Aceste uși garaj reprezintă până la 30% din partea vizibilă a casei tale. Deci, de ce să nu exploatezi opțiunile la maxim și să alegi cea mai bună opțiune. Pentru a obține cele mai bune rezultate trebuie întotdeauna urmată o schemă de întreținere care include spălarea suprafețelor de oțel vopsite, vopsirea și refacerea suprafețelor din lemn și după caz, rolele de lubrifiere, rulmenții, scripeții și arcurile etc.