Modele noi 2020 de uși de interior din lemn masiv

Usi de interior din lemn masiv

Ușile de interior din lemn sunt disponibile într-o gamă largă de stiluri menite să completeze designul unei case și oferă mult mai multe avantaje față de celelalte tipuri de uși care se pot achiziționa de pe piață.

Datorită rezistenței lor, ușile de interior din lemn masiv pot rezista unei perioade foarte lungi de utilizare, ceea ce înseamnă că își vor păstra aspectul pe măsură ce trec anii.

Grație materialului de calitate și designului pe măsură, ușile din lemn asigură o izolare mult mai bună decât alte tipuri de uși de pe piață.

Cu ajutorul unor uși de interior din lemn bine lucrate se poate obține o eficiență energetică mai mare, iar acest lucru contribuie la reducerea facturilor gospodărești.

Totuși, izolarea nu se limitează doar la căldură și aer condiționat. Sunetul trece ușor prin intermediul ușilor de calitate inferioară și poate fi deranjant. Investind în uși de calitate superioară, poți antifona destul de bine încăperile.

Dingotrans SRL din Târgu Ocna, județul Bacău este un mare producător de uși de interior din lemn de pe raza Moldovei.

Compania fabrică uși de interior din profil stratificat cu secțiunea de 40×110 și echipate cu feronerie reglabilă, mâner și cheder de etanșare. Acestea se produc la comandă, în funcție de preferințele clientului, din material lemnos uscat cu umiditate relativă de 8-10% dublu stratificat din esențe de rășinoase cum ar fi meranti, tei sau stejar.

Ușile pot fi fabricate cu ramă și tăblie sau geam iar stilul depinde în mare parte de culoarea aleasă.

Persoanele care preferă aspectul natural pot alege ușile finisate transparent cu baiț pe bază de apă în mai multe nuanțe. Ușile pot avea finisaj lucios, semilucios, mat sau semimat și o gamă bogată de culori și nuanțe dispuse în 3 straturi.

Citeşte şi   Motive de a înlocui vechea ușă de garaj

Ușile produse de Dingotrans prezintă o rezistență crescută datorită îmbinării dintre traverse și montanți realizate prin cepuire dublă.

Compania produce mult mai multe produse nu doar uși de interior. Uși de exterior, ferestre din lemn stratificat, scări de interior, balcoane din lemn, produse de bricolaj, fac parte din oferta de articole produse în fabrica Dingotrans care se întinde pe o suprafață de 3000 mp. Peste 30 de persoane lucrează la execuția cât mai profesională a acestora.

Noile modele de uși de interior aferente anului 2020 se pot vizualiza în portofoliul firmei prezent pe site-ul web www.dingotrans.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *