În curând: NOU ansamblu rezidenţial în Iaşi

Bloc Fusion Towers

Iaşiul este un oraş mare şi foarte popular din nordul României. Un oraş activ şi cu foarte mult tineret care îmbină utilul cu plăcutul muncind ziua şi distrându-se noaptea. Fiind un oraş în dezvoltare există o nevoie foarte mare de spaţii de locuit pentru nenumăraţii oameni care aleg să locuiască în Iaşi din alte zone sau cei care sunt deja în Iaşi dar s-au săturat să stea în chirie.

Venind în sprijinul oraşului Iaşi, în curând va fi construit un nou ansamblu rezidenţial. Fusion Towers va fi un ansamblu rezidenţial cu apartamente noi şi moderne în Iaşi ce se ridică la înălţimea aşteptărilor tale.

Fusion Towers oferă spre vânzare o serie de apartamente moderne, spaţioase şi confortabile cu 1 cameră, cu 2 camere şi cu 3 camere. Fiecare etaj şi apartament în parte este realizat după un plan bine gândit şi oferă toate condiţiile necesare îndeplinind marea majoritate a nevoilor clienţilor.

Pentru achiziţionarea apartamentelor se oferă 3 soluţii de finanţare, şi anume plata integrală, rate la dezvoltator şi credit ipotecar. Astfel oricine îşi doreşte să achiziţioneze un apartament într-un bloc din ansamblul rezidenţial Fusion Towers să aibă acces cu uşurinţă la realizarea acestui lucru.

Apartamentele sunt deja date înspre vânzare şi vor fi predate în toamnă 2018 oamenilor ce doresc să locuiască într-un loc deosebit.

Ansamblul rezidenţial Fusion Towers este situat în Iaşi pe şoseaua Nicolina nr. 120 A.

Urmăreşte www.fusion-tower.ro pentru mai multe informaţii.

De ce este un apartament cea mai bună alegere?

Model 3D apartament Fusion Towers

Apartamentele fac viaţa la oraş mai convenabilă – dacă îţi doreşti să fii mai aproape de inima oraşului, un apartament este pe departe cea mai bună opţiune de convieţuire.

Citeşte şi   Te-ai gândit vreodată la propria grădină de legume?

În zonele bune ale oraşelor, o casă poate să coste de două sau de trei ori mai mult decât un apartament.

Nu numai că apartamentele sunt mai convenabile în oraş. dar ai şi o diversitate de opţiuni din care să alegi, în timp ce oraşe precum Iaşi sau Cluj se află într-un apogeu al dezvoltării imobiliarelor. Vei economisi o parte din bani şi vei fi capabil să obţii un apartament nou, modern şi confortabil.

Întreţinere minimă

Să tunzi iarba, copacii sau să speli pavajul? Acestea sunt o parte din seturile de sarcini care vor deveni o rutină în viaţa ta dacă deţii o casă. Proprietatea ta s-ar putea să-şi crească valoarea în timp, dar cum rămâne cu orele de muncă pe care le investeşti în întreţinerea sa.

Pe de altă parte, când deţii un apartament singurele lucruri de care trebuie să te îngrijorezi sunt interiorul apartamentului şi balconul. Comparat cu casele, apartamentele necesită o întreţinire minimă, oferindu-ţi timp mai mult pe care să-l petreci cu familia sau să munceşti de acasă în weekenduri.

Renovări, mai mult sau mai puţin

Când îţi cumperi prima proprietate, există şanse mari să nu arate aşa cum îţi doreşti tu. Ar putea fi ceva la fel de simplu ca un covor, dar există şanse să fie necesară o renovare pentru a arăta mai mult a casă.

Cu toate acestea ai investit o sumă destul de mare de bani achiziţionând proprietatea şi bugetul de renovare este probabil foarte mic. Aici intră din nou apartamentul în joc. Cu o cantitate mai mică de metri pătraţi, fondurile tale de renovare vor merge mai departe şi vor avea un impact mai mare.

Citeşte şi   Motive de a înlocui vechea ușă de garaj

Investiţiile potenţiale de proprietate

Realitatea este că prima ta casă probabil nu va fi casa visurilor tale sau ultima achiziţie de proprietate pe care o vei face. Cu aceste lucruri în minte, când cumperi prima ta casă este important să iei în considerare posibila sa valoare pe viitor.

Nu numai că apartamentele sunt mai convenabile, dar achiziţionând un apartament într-o zonă bună poate fi o investiţie pe termen lung, fie ca o sursă de venit pasiv ce vine din închiriere, fie că proprietatea va creşte în valoare în timp.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *