Cu totii ne curatam casa sau biroul de la locul de munca asa cum stim mai bine, dar uneori simplele noastre metode nu sunt de ajuns – avem nevoie periodic sa apelam la o firma specializata, care se ocupa cu servicii de dezinfectie, ca sa igienizam mai bine locurile pe care le frecventam des.

Nu am inteles importanta acestor servicii, pana cand nu am fost convinsa sa apelez la astfel de servicii. Dezinfectia reprezinta intrebuintarea diferitelor metode pentru decontaminare, cu scopul de a distruge formele adulte si de rezistenta a microbilor din aer, de pe obiecte, tegumente si instrumente. Se folosesc atat agenti fizici (raze solare, ultraviolete artificiale) si chimici. Obiectivul este de a preveni infectiile si bolile transmisibile.

Singurul obstacol (pe care, personal, il creasem in mintea mea) era teama de preturi servicii deratizare – ma gandeam ca sunt peste bugetul unui om ‘’de rand’’ si nu mi-as fi permis sa apelez la o firma specializata.

Aparent, compania DDD ofera servicii de dezinfectie la preturi foarte accesibile oricui. Specialistii lor vor alege impreuna cu dumneavoastra varianta prin care se va realiza procedura de dezinfectie, in functie de natura spatiului, destinatia acestuia si, mai ales, vectorul vizat. Abia dupa ce aceste aspecte au fost lamurite, puteti sa calcutati si bugetul.

Este de mentionat faptul ca DDD pune pret pe calitatea serviciilor pe care le presteaza. Asadar, se straduiesc sa ofere cel mai bun raport calitate-pret de pe piata, al serviciilor prestate. Si inca un aspect care m-a determinat sa apelez la aceasta companie: toate serviciile prestate de personalul lor sunt insotite si de garatie.

Citeşte şi   Motive de a înlocui vechea ușă de garaj

Este recomandat ca dezinfectia sa se realizeze periodic, la un anumit interval de timp pe care specialistii lor il pot determina, dupa o vizita la domiciliu/birou/spatiu de lucru. Asadar, recomand sa apelati la astfel de servicii, ca sa va bucurati de un mediu inconjurator mai curat.