Dacă cel mai bun prieten al tău este un aventurier înrăit și vrei să îi oferi un cadou inedit și memorabil pentru ziua sa de naștere, iată câteva sugestii care i-ar putea face plăcere:

Organizează-i un city break surpriză

Surprinde-l cu un city break organizat de tine de la A la Z. Alege un oraș care i-ar stârni interesul, rezervă-i cazarea și stabilește un program de activități pe care să le facă în orașul respectiv. Dacă prietenul tău preferă zonele urbane, poți opta pentru un city break în Cluj (vezi activitati Cluj), Timișoara sau Brașov, iar dacă îi plac zonele rurale, îl poți trimite într-o rezervație naturală, cu cortul. Dacă vrei să îi faci o surpriză și mai mare, îi poți însoți în această călătorie și să vă bucurați împreună de aventurile orașului.

Curs de șoimărit și tir cu arcul

Dacă vrei să îi oferi prietenului tău o experiență cu adevărat inedită, îl poți înscrie la un curs de șoimărit și tir cu arcul. Șoimăritul este un sport mai puțin cunoscut, dar care aduce o satisfacție majoră. Tirul cu arcul este o activitate la fel de palpitantă pe care o poți oferi cadou unei persoane care este întotdeauna în căutarea aventurilor și a activităților inedite. Cursul se desfășoară lângă București, deci este o alegere perfectă pentru cei care caută activitati weekend Bucuresti și împrejurimi.

Rafting pe râu

Dacă prietenul tău este în căutarea unei experiențe pline de adrenalină, îi poți oferi un cadou pe cinste: o cursă de rafting pe râu. Navigarea prin apele agitate ale râului este o activitate ce implică riscuri și pericole, însă aduce multă satisfacție persoanelor aventuroase. Pulsul va crește considerabil pe măsură ce navighează prin apele agitate, iar adrenalina îi va invada venele. Este o activitate de echipă care cere o colaborare excelentă, deci poate ar fi o idee bună să formezi o echipă din cei mai apropiați prieteni pentru a merge pe cele mai învolburate râuri.

Citeşte şi   Idei de vacanta si destinatii pentru luna de miere

Curse off-road cu mașini de teren

Dacă prietenul tău este un pasionat al mașinilor și îi plac provocările, atunci o cursă off-road cu mașini de teren ar fi cadoul perfect pentru el. Învingerea obstacolelor din terenul accidentat este o experiență extrem de palpitantă și plină de adrenalină, iar prietenul tău va fi cu siguranță în extaz. Totuși, trebuie să fii sigur că este pregătit pentru astfel de provocări.

Toate aceste idei de cadouri tip experiență sunt recomandate pentru persoanele aventuroase care vor să iasă din zona de confort și să experimenteze cât mai mult. Alege un astfel de cadou și vei vedea că va fi extrem de apreciat.