Huse PREMIUM pentru telefoane de pe Topeo.ro

Telefoanele mobile inteligente și moderne au prețuri destul de ridicate și dacă le zgârii sau ai ghinionul să le scapi pe asfalt și să le spargi nu îți este tot una. Prin urmare, utilizarea unei huse pentru telefonul mobil este foarte importantă.

Rolul unei huse pentru telefonul mobil

Husa pentru un telefon mobil este tot la fel de importantă ca și telefonul în sine. Practic, având o husă, îți vei proteja telefonul de daune asupra exteriorului telefonului, dar și de la probleme ce pot să apară la componentele interne. Husa este pentru un telefon asemenea unui adăpost și îl poate feri de zgârieturi, mizerie, pământ sau îl poate proteja dacă va cădea din buzunar, din mână sau din geantă. De asemenea, o husă îți poate proteja telefonul și de daunele cauzate de infiltrarea apei. Prin urmare, investiția într-o husă de telefon este o investiție bună și pe termen lung, asigurându-te de faptul că telefonul va fi în stare bună de funcționare mult timp.

Huse flip vs. Huse pentru spatele telefonului

La fel ca și oferta de telefoane mobile disponibile pe piață, și oferta de huse este foarte variată și numeroase. Fie că alegi diferite materiale din care să fie confecționată husa, precum plastic, piele sau metal, fie că îți dorești o anumită culoare pentru telefonul tău sau chiar una transparentă pentru a te putea lăuda cu telefonul tău, husele sunt foarte diverse. De asemenea, poți alege între huse flip sau doar huse pentru spate. Husele pentru spatele telefonului sunt folosite asemenea unui accesoriu ce se lipește pe spatele telefonului, fără a obtura camera telefonului, dar nu acoperă și ecranul telefonului. Prin urmare, având o husă doar pentru spate nu asiguri protecție ecranului telefonului. De cealaltă parte, acele huse flip asigură protecție atât părții din spate a telefonului mobil, cât și ecranului pentru că este asemenea unei cărți care se închide. Aceste huse flip mirror au două părți „în oglindă”, fiecare dintre ele acoperind spatele și ecranul telefonului mobil.

Citeşte şi   Huse moderne la un singur click distanta

Huse flip la Topeo.ro

Topeo.ro comercializează numeroase accesorii pentru telefonul mobil, printre care și huse. Husele de tip flip sunt create pentru a se potrivi pentru orice tip de telefon inteligent. La Topeo.ro poți alege dintr-o gamă foarte largă de modele pentru toate tipurile de telefoane, de la Huwavei P20, la Samsung S8 sau Samsung J3, Samsung J4, Samsung J5 etc. Cei de la Topeo.ro oferă o garanție de 12 luni pentru aceste huse flip mirror și orice comandă este livrată în cel mult 48 de ore, cu posibilitate de retur în 14 zile. Husele flip de la Topeo.ro sunt realizate din Policarbonat și piele ecologică, având aspectul de oglindă atât pentru partea din față, cât și pentru partea din spate a telefonului. Husa flip mirror de la Topeo.ro are o modalitate de prindere în colțuri, asigurând astfel o mai bună protecție în caz de șocuri.

Dacă te-ai convins de faptul că aceste huse flip reprezintă cea mai bună alegere pentru protecția telefonului tău mobil, atunci plasează o comandă la Topeo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *