Pot fi din silicon, din piele, si policarbonat sau plastic si pot avea forme si design-uri diferite. Husele de protectie s-au diversificat foarte mult in ultimii ani, atat ca materiale cat si ca design-uri, alegerea uneia potrivite fiind destul de complicata, mai ales daca alegem un magazin precum Contakt Shop in care gasim numeroas modele.

A9 este primul model al celor de la Samsung cu 4 camere pe partea din spate, o noua inovatie in ceea ce priveste fotografiile de calitate realiate cu telefonul dar are si numeroase aplicatii care sa le ofere utilizatorilor experiente unice in ceea ce priveste utiliarea unui smarthone. Atat spatele cat si ecranul sunt realizate din sticla de calitate, rezistente la zgarieturi si la apa. Cu toate acestea, „we can’t be too careful”, asa ca o husa de protectie este esentiala pentru un astfel de smartphone. Alegand husele din magazinul Contakt alegem calitatea, toate produsele de aici fiind aduse clientilor de la brand-uri si producatori de top de accesorii GSM.

Galaxy A9 este unu telefon destul de elegant, performant si care are un pret destul de accesibil, comparativ cu modelele de top ale producatorului sud-corean. Siguranta este o problema de care nu trebuie sa ma mai ingrijorez atat de mult pentru ca acest telefon ofera o prindere buna in mana si chiar si fara o husa, nu aluneca de pe orice suprafata lucioasa. Cu toate acestea, nu vreau sa risc asa ca il tin mereu in husa. Alegand-o pe cea potrivita, telefonul va deveni chiar si mai placut. Daca vreti ca telefonul sa nu arate cu mult mai diferit puteti alege huse Samsung Galaxy A9 2018 din silicon care sa ii acopere spatele, fie de o anumita culoare, fie transparente. Acestea sunt realizate astfel incat sa se muleze pe telefon astfel incat sa nu il faca mai mare sau sa ii ofere un aspect diferit fata de cel original al lui ci mai degraba ne ofera senzatia ca nici nu ar fi acolo. Cu toate acestea, gradul de protectie al telefonului este unu ridicat, prinderea in mana este la fel de buna si chiar daca suprafata husei este la fel de fina ca si a telefonului, nu va aluneca. Putem asorta foare usor telefonul cu un pop-socket si il putem amplasa fara probleme pe un stand de incarcare.

Citeşte şi   Cum ne protejam telefonul de virusi

Pentru cei care vor insa ceva mai diferit, exista in magazin huse A9 2018 tip Book Cover care acopera telefonul in totalitate, realizate din piele de calitate sau alte materiale. Astfel, chiar si ecranului ii este oferit un anumit grad de protectie. Putem achizitiona atat din magazinul online cat si din cele peste 170 de magazine pe care le putem gasi in tara sau le care putem alege sa ne fie livrate comenzile. De asemenea, clientii care vor sa fie la curent cu noutati si sa aiba parte de reduceri si oferte speciale se pot inscrie in Clubul Contakt pana pe data de 1 Februarie, o campanie despre care puteti afla mai multe informatii in magazinul online.