Hotel Bohemia Bacău – Cazare la un preț excelent

Hotel Bacau

În zilele noastre, oamenii caută anumite unități de cazare pentru diverse scopuri unde își pot face șederea mai confortabilă și mai relaxantă.

Unul dintre cele mai bune hoteluri din Bacău este Hotel Bohemia, care oferă multe facilități pentru cazare, la un buget acceptabil.

Hotel Bohemia Bacău***este o destinație perfectă pentru cei care vizitează orașul, pentru cei care vin în scop de afaceri dar si pentru alte categorii de oaspeți, în special pentru cei care caută confort la un raport excelent calitate-preț.

Hotel Bohemia este localizat pe strada Gheorghe Bunici, locație aflată la o distanță de 10 minute de Aeroportul Internațional din Bacău „George Enescu”, dar apropiată și de gară.

Camerele spațioase sunt  decorate cu mobilier din lemn masiv de tei și sunt dotate cu TV cu ecran plat și băi private. Fiecare cameră este bine echipată cu câte un pat confortabil , fiecare cameră are propria baie și dispune și de alte facilități necesare precum telefon direct, cosmetice de înaltă calitate, aer condiționat, uscător de păr, minibar, seif. Camerele sunt decorate minunat, iar fiecare dintre ele este concepută pentru a satisface confortul și necesitatea de bază a oaspeților.

Hotelul dispune în total de 25 de camere, dintre care una este destinată persoanelor cu handicap. Camerele pot fi camere duble standard cu pat matrimonial sau camere twin cu 2 paturi separate. Prețul cazării pentru o noapte aici este de 195 lei pentru 2 persoane și 165 lei pentru o singură persoană cazată într-o singură încăpere.  În prețul cazării este inclus și un mic dejun bogat servit doar între orele 7.00 – 10.00 în stil bufet suedez și delicios. Pentru cei care trebuie să se cazeze o perioadă mai mare, hotelul acordă oferte speciale și tarife de weekend mai mici. Reține că aceste prețuri sunt valabile pentru rezervările făcute prin intermediul formularului online de pe site-ul hotelului, www.hotelbohemia.ro sau la telefon 0234 516 008/ 0787 531 631.

Citeşte şi   Vila Moldavia Best – cele mai bune facilități de ședere

Politica hotelului prevede ca ora de check-in începe cu ora 14.00 iar ora de check-out este maximum 12.00. Orice rezervare facută se poate anula cu cel puțin 24 de ore înainte fără a fi percepute costuri suplimentare. Hotelul este convenabil și pentru familiile cu copii, cei cu vârsta până în 12 ani, putându-se caza gratuit dacă dorm în paturile existente din cameră. La cerere, în fiecare cameră se poate adăuga și un pat suplimentar.

O sală de conferințe cu o capacitate de 25 de locuri este un alt plus al hotelului, aceasta având toate dotările necesare desfășurării anumitor activități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *