Atunci cand se apropie sarbatorile de iarna, reprezentantii companiilor incep sa caute cele mai bune solutii pentru a-si exprima aprecierea si recunostinta fata de angajatii lor. In timp ce unii le ofera acestora vouchere, bonuri de masa, o mica prima, cateva dulciuri pentru copii, alti angajatori stiu cat de important este si branding-ul si incearca cu aceasta ocazie sa ofere cadouri prin care numele companiei sa fie dus mai departe.

Cei care ofera materiale promotionale, precum pixuri, insigne personalizate, lanyard personalizate sau chiar tricouri sau sepci cu numele si logo-ul companiei indeplinesc doua scopuri in acelasi timp: isi multumesc angajatii si contribuie la crearea renumelui companiei.

O sacosa de panza personalizata oferita angajatilor, spre exemplu, poate fi un motiv de bucurie pentru acestia care nu vor mai fi nevoiti sa cheltuiasca mereu in plus pe sacose la cumparaturi, ci o vor putea scoate din geanta, dar poate ajuta reprezentantii companiilor de a-si indeplini un scop, acela de a duce renumele companiei mai departe. O sacosa de panza personalizata purtata de angajati sau de membrii familiei acestora pe strada reprezinta cea mai buna solutie pentru promovarea afacerii.

Cum alegi cadourile de Craciun personalizate perfecte pentru angajati?

In primul rand, reprezentantii companiei trebuie sa se gandeasca la rolul angajatilor in companie. Cei care au un rol important, agentii de asigurari sau agentii imobiliari spre exemplu, cei care aduc cei mai multi clienti in companie si mentin relatia cu acestia trebuie rasplatiti cu un cadou personalizat deosebit, cum ar fi o agenda si un pix personalizat de Craciun, pe care sa le foloseasca in anul ce va urma.

Citeşte şi   Vrei sa fii pe urmele noului Bitcoin? Iata ce criptomonede sa urmaresti

Cei care reprezinta compania la un alt nivel, spre exemplu angajatii care stau la casa de marcat sau cei ce intra in contact direct cu clientii se pot bucura de cadouri personalizate ce includ sepci si tricouri personalizate, pe care purtandu-le, duc si numele companiei mai departe.

Clientii raman de regula placut impresionati atunci cand vad ca angajatii companiei pe care au ales-o poarta cu mandrie aceste obiecte promotionale. Un astfel de cadou poate fi considerat placut si deopotriva foarte util, deoarece angajatii nu trebuie sa se mai teama ca nu vor avea ce sa poarte la locul de munca, nu vor trebui sa isi mai faca probleme asupra tinutelor pe care le vor purta atunci cand merg la serviciu.

Toti angajatii ar trebui sa primeasca de Craciun cate un cadou personalizat, fie ca este un pix simplu cu logo-ul companiei, o cana personalizata – pentru cei ce lucreaza la birou sau la un ghiseu de relatii cu publicul – sau o sacosa personalizata.

Sacosele din panza personalizate reprezinta o alegere excelenta pentru angajatii care isi dovedesc loialitatea si implicarea fata de companie. Acestea ii ajuta pe angajati sa scape de o grija ori de cate ori merg la cumparaturi si nu au in ce sa isi puna cele necesare cumparate, dar si sa prezinte indirect trecatorilor numele si activitatea companiei pentru care lucreaza.