Ghete de fotbal CALITATE SUPERIOARĂ pentru gazon artificial sintetic

Încălțămintea este esențială pentru practicarea majorității sporturilor. În ultimii ani, gazonul artificial a devenit o aproape o normă pentru terenurile de fotbal sau de tenis din întreaga țară, de la terenurile școlare până la terenurile profesionale. Deci, ce fel de ghete de fotbal poți purta dacă joci pe teren sintetic?

Terenurile artificiale sunt proiectate să arate și să funcționeze ca iarba naturală, dar totuși au mult mai multe avantaje. Cu toate acestea, încălțămintea care trebuie purtată pentru a juca pe gazon artificial nu este aceeași cu cea pe care o alegi pentru jocul pe iarba naturală.

Ca răspuns la nevoia de a cumpăra ghete de fotbal speciale pentru terenul sintetic, producătorii de încălțăminte continuă să introducă noi modele concepute special pentru a juca pe acest tip de teren.

Nike este un brand foarte popular în categoria ghetelor de fotbal.

Unul dintre cele mai renumite magazine online care comercializează ghete de fotbal pentru teren  sintetic Nike este magazinul fostului fotbalist Florin Lovin, www.ghetefotbalonline.ro.

În cadrul magazinului, poți găsi o varietate de ghete fotbal destinate jocului pe teren sintetic cu prețuri cuprinse între 150 lei și 420 lei. Ghetele se adresează atât amatorilor de fotbal cât și profesioniștilor.

În continuare vom prezenta câteva modele de ghete prezente în acest magazin online:

Nike Mercurial Victory VI Tf Negru/galben are prețul de doar 150 lei în prezent. Gheata este destinată fotbaliștilor amatori și este recomadată jocului pe teren cu iarbă sintetică.

Nike Mercurial Victory VI NJR DF TF Silver/ blue se poate achiziționa la prețul redus de doar 240 lei. Acest model se adresează fotbaliștilor amatori care joacă pe teren sintetic.

Citeşte şi   De ce ai nevoie de tarot?

Nike Tiempo LegendX VII Academy TF Alb/Orange se poate cumpăra la prețul de 320 lei, fiind un model de ghete confecționate din piele de vițel. Conferă un confort deosebit și sunt recomandate jucătorilor amatori care joacă pe teren artificial.

Nike Tiempo Legend VII PRO 10R TF albastru/alb se poate achiziționa la prețul de 420 lei, fiind un model de ghete confecționate din piele de vițel și care se adresează jucătorilor profesioniști de fotbal.

Toate modelele de ghete se pot livra gratuit prin curier în termen de 1-2 zile lucrătoare, ele se pot achita prin ramburs sau prin plata cu cardul. De asemenea, orice model de ghete se poate personaliza prin inscripționare, contra cost. Produsele au garanție de 30 de zile calendaristice din momentul achiziționării lor.

Consultă întreaga ofertă de ghete de fotbal dedicate jocului pe teren sintetic accesând magazinul online www.ghetefotbalonline.ro/nike-sintetic și află mai multe detalii despre gazonul sintetic și cum îl poți achiziționa de pe site-ul web www.gazonartificial.com.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *