Atunci când vine vorba de a juca sport, siguranța este cheia. În mod tradițional, multe dintre terenurile de sport din întreaga țară sunt acoperite cu materiale precum asfalt sau iarbă naturală. Chiar dacă acestea pot arăta bine la prima vedere, ele pot fi periculoase și pot duce la căderi și răniri ale jucătorilor. Suprafețele tari, neamortizate sunt de obicei vinovate, iar cele acoperite cu iarbă naturală, pot deveni pline cu noroi sau alunecoase atunci când sunt umede, acest lucru ducând la un risc crescut de accidentări.

Din aceste motive, multe cluburi și organizații sportive optează pentru gazon artificial în locul alternativelor tradiționale. În comparație cu iarba naturală, gazonul sintetic are o gamă largă de beneficii de oferit.

Compania Hattrick Sport este unul dintre liderii din regiunea Moldovei care se ocupă de realizarea și amenajarea de terenuri sportive cu gazon sintetic, având sediul în Rădăuți, județul Suceava.

Echipat cu un substrat amortizat, gazonul sportiv al companiei oferă modalitatea ideală de a juca sportul preferat, în condiții de maximă siguranță.

În plus, gazonul artificial este excelent pentru cei care necesită o soluție sportivă de lungă durată, eficientă din punct de vedere al costurilor. Foarte durabil, flexibil și adaptabil la orice situație dată, nu este greu de înțeles de ce un număr tot mai mare de cluburi sportive și organizații iau decizia de a investi în suprafețe sportive artificiale.

Un alt beneficiu este faptul că iarba sintetică este o opțiune care necesită întreținere redusă. Nu trebuie să consumi timp prețios și bani, să uzi iarba, să o plivești sau să tratezi suprafața.

Citeşte şi   Vizarea autorizației de mediu

Hattrick Sport oferă mai multe opțiuni de gazon sintetic potrivite pentru o gamă largă de activități sportive precum fotbal, tenis, volei, handbal, baschet, etc.

Astfel, societatea comercializează următoarele produse: gazon artificial multisport, gazon artificial fotbal, gazon artificial tenis, accesorii sportive dar și gazon artificial decorativ.

Tot reprezentanții companiei se ocupă de montajul gazonului, de marcarea terenurilor sportive, în cel mai profesionist mod posibil și de întreținerea ierbii artificiale. Compania oferă garanție cuprinsă între 5 și 10 ani materialelor comercializate dar și manoperei. Garanția variază în funcție de materialul din care este produs gazonul, de dimensiunile și caracteristicile firului de iarbă.

Dacă nu ești sigur care tip de gazon se potrivește cel mai bine cerințelor tale, nu ezita să contactezi un membru al echipei Hattrick Sport pentru a afla mai multe informații utile.