Sezonul rece înseamnă de foarte multe ori o umiditate excesivă în locuințele noastre. Oricât am încerca să deschidem geamurile de des, nu putem lăsa geamurile deschise la fel de mult ca atunci când vremea este caldă. Mai mult decât atât, ploile constante și zăpada nu lasă mediul înconjurător să se usuce și astfel și aerul din exterior este încărcat cu umiditate. Prin urmare, umiditatea din locuință nu are cum să scadă în mod natural. Dar vestea bună este că poți scăpa de umiditatea prea mare din casa ta folosind un dezumidificator, iar cele mai bune dezumidificatoare de aer pot fi găsite pe Dezumidificator.ro.

Criterii pe baza căruia să alegi un dezumdificator de aer bun

Odată cu conștientizarea faptului că umiditatea excesivă are efecte negative asupra locuinței noastre, dar mai ales asupra sănătății oamenilor, tot mai multe persoane au început să folosească astfel de dezumidicatoare de aer. Prin urmare, tot mai multe firme au început să producă astfel de dispozitive, iar alegerea celui mai bun model nu este chiar floare la ureche. De aceea, atunci când vrei să cumperi un dezumidficator de aer bun trebuie să ai în vedere câteva criterii care te pot ajuta să faci alegerea potrivită, iar cele mai importante se referă la:

  • Capacitatea de dezumidificare – este criteriul pe baza căruia îți dai seama dacă modelul se potrivește nevoilor tale pentru spațiul în care intenționezi să îl amplasezi;
  • Nivelul de zgomot – pentru a nu deranja, nivelul de zgomot trebuie să fie cât mai redus, mai ales că de cele mai multe ori îl vei folosi pe timpul nopții și chiar în camera copiilor;
  • Capacitatea rezervorului colector – este foarte importantă pentru a nu fi nevoit să golești rezervorul foarte des;
  • Are sau nu oprire automată? – dacă nu ești prin preajmă și rezervorul colector este plin, iar dezumidificatorul nu are oprire automată, atunci te poți trezi cu apa din rezervor pe jos și cu siguranță nu este de dorit. De aceea, caută un model cu oprire automată.
  • Control cu timer – modelele cele mai bune de astfel de dispozitive controlează automat umiditatea din cameră și pornesc singure în funcție de acest nivel al umidității.
  • Cât curent consumă – este important să alegi un model care consumă mai puțin pentru că acest dispozitiv este în funcțiune mai tot timpul în casele cu umiditate ridicată.
Citeşte şi   Trucuri pentru a-ti pastra casa curata

Optează pentru un dezumidificator Turbionaire Smart de pe Dezumidificator.ro

Acum că știi care sunt criteriile pe baza căruia să alegi cel mai bun dezumidificator de aer, te invităm să analizezi caracteristicile tehnice ale unui dezumidificator Turbionaire Smart. Vei remarca faptul că un astfel de dezumidificator Turbionaire Smart oferă eleganță și finisaje extraordinare pentru un dispozitiv foarte compact și extrem de silențios. Mai mult decât atât, funcții precum timer, oprire automată și o capacitate de dezumidificare foarte mare sunt suficiente argumente pentru care să alegi un dezumidificator Turbionaire Smart. Panoul digital de control te va ajuta să faci setările în doar câteva secunde.

Ce mai aștepți pentru a comanda un dezumidificator Turbionaire Smart? Alege modelul dorit de pe Dezumidificator.ro și asigură o umiditate optimă la tine în locuință.