Ferestrele de lemn au devenit astăzi extrem de populare, iar companiile care oferă ferestre din lemn stratificat sunt prezente în aproape oricare oraș al țării.

Nu există nici o îndoială că, consumatorul de azi este oarecum confuz și în imposibilitatea de a decide care fereastră este cea mai potrivită pentru casa lui, existând atât de multe modele din care poate alege.

Dar ferestrele din lemn continuă să fie preferate de către mulți oameni, ele arătând atât tradiționale cât și moderne și au un aspect clasic unic. Pentru cei care apreciază cum arată lemnul, aceste ferestre din lemn ar fi o alegere ideală în ciuda întreținerii lor.

Ferestrele moderne din lemn au o înaltă rezistență, prezintă conductivitate termică scăzută, protejează atmosfera interioară de praf. De regulă, în fabricarea ferestrelor din lemn stratificat stau la bază următoarele tipuri de lemn: molid, stejar sau meranti.

Când alegi o fereastră din lemn pentru casa ta asigură-te că acorzi atenție tipului de lemn din care se face această fereastră, deoarece diferite specii au proprietăți diferite.

Odată ce ai selectat tipul de lemn, este timpul să te gândești la ce formă va avea cadrul și accesoriile acestuia. Tehnologiile moderne permit producerea de ferestre din lemn de toate formele și dimensiunile.

De asemenea, un criteriu important în alegerea ferestrelor din lemn este calitatea tratamentului lor, cu alte cuvinte, suprafața nu trebuie să fie dură și vopseaua ar trebui să acopere întregul cadru în mod egal.

La alegerea ferestrelor din lemn stratificat cel mai important aspect este căutarea furnizorului care va oferi produse de calitate și lucrători calificați pentru instalarea lor.

Citeşte şi   Case din lemn – cele mai bune variante de construcţii

SC DingoTrans SRL este unul dintre cei mai mari producători de tâmplărie termopan din lemn stratificat din țară putând fi un ajutor de nădejde în fabricarea ferestrelor tale. Firma are locația în Târgu Ocna, județul Bacău. Pe pagina web a companiei www.dingotrans.ro vei găsi mai multe informații despre produse, despre activitatea firmei, galerie de imagini și date de contact.

Ferestrele din lemn stratificat au multe calități pozitive.

  1. Efecte ecologice. Fabricate din materiale naturale, astfel de ferestre sunt absolut sigure pentru sănătate.
  2. Nivel excelent de conductivitate termică și izolare fonică.
  3. O fereastră din lemn permite în mod constant aerului proaspăt să pătrundă în cameră.
  4. Aspect atractiv.
  5. Longevitate.

Alte  avantaje ale ferestrelor din lemn sunt rezistența și capacitatea de a se putea repara atunci când sunt deteriorate și  cel mai important – sunt frumoase și foarte plăcute la atingere.