Dupa ce am auzit povestirile de la prieteni despre cat de distractiv este sa-ti gasesti o partenera de suflet pe un site de dating cu femei singure din Iasi, am decis sa le urmez sfatul si sa ma inregistrez pe site-ul cautiubire.ro. Dupa ce am trecut rapid toate nuantele procedurale, am inceput sa citesc datele femeilor si sa le studiez fotografiile. A durat ceva timp, insa am descoperit cateva potriviri. Societatea a creat opinia ca pe aceste site-uri de dating nu exista nimic serios, cu exceptia faptului ca un „maniac” se va oferi sa mearga la un film sau sa ia cina in asteptarea unei nopti comune. Majoritatea femeilor se tem sa fie inselate si chiar mai mult, folosite.

De fapt, pe site-urile cu femei singure din Iasi, toata lumea vrea lucruri diferite. Unele – vor doar intalniri virtuale, altele se simt singure si nu au cu cine comunica, altele sunt in cautarea iubirii si desigur unele pentru relatii serioase si pentru casatorie. Dar printre ele exista si femei singure din Iasi care doresc sa stabileasca o relatie serioasa. Un astfel de site, este cautiubire.ro.

Exista sanse sa gasesti iubirea adevarata pe internet?

As spune 50/50. Casatoria mea s-a realizat doar datorita site-ului de dating cautiubire.ro. Comunicarea este un factor major in acest proces. Litera si umorul vor fi doar la indemana. De asemenea pe site-ul cu femei singure din Iasi, exista si capacitatea de a-ti arata cu succes punctele forte si de a-ti ascunde punctele slabe. De la primele fraze, poti stabili principalele puncte – politetea, respectul fata de o femeie, interese comune sau nu, seriozitatea, prezenta sau absenta unui simt al umorului, viteza de reactie. Dupa ce intelegi ca persoana in cauza te intereseaza, poti merge deja la etapa intalnirii.

Citeşte şi   Cum să EVIȚI CELE MAI ASCUNSE TRUCURI ale magazinelor când faci shopping

Poveste personala

Era deja 3 dimineata. Nu puteam dormi si era destul de plictisitor. Imi amintesc ca am intrat pe site-ul cautiubire.ro cu femei singure din Iasi. Trecand prin profilurile acelorasi femei singure din Iasi, ceva m-a impiedica sa ies. Erau tipe obisnuite, dragute, frumoase, sexi, insa ceva m-a atras mai mult. Rareori gasesc pe cineva care  imi place foarte mult. Am contactat-o si la scurt timp am primit un raspuns de la ea. “Buna vestitorule al noptii.” „De ce vestitor?” intreb. „Pentru ca este noapte si mi-ai trimis un mesaj” imi raspunde. Hmm. M-a facut sa rad si in acelasi timp mi-a trezit interesul.

Poate ca unora li se pare o conversatie banala, insa pentru mine in acel moment a fost ceva care m-a trezit si m-a scos din plictiseala. Mi-am spus ca poate va iesi ceva interesant. Am  intrebat-o „Ce cauti pe acest site la o ora atat de tarzie?” Mi-a raspuns sincer: „Sunt doar plictisita” si mi-a pus o intrebare similara. Dar sa raspund cu acelasi lucru nu era rezonabil si nu era interesant. Am raspuns: „Scriu un articol stiintific despre oamenii de pe acest site si de aceea te-am contactat.”  Aici am avut o mica disputa, ne-am contrat si in cele din urma n-am reusit decat sa ne iritam unul pe altul. Dar a doua zi am contactat-o si i-am explicat ca nimic nu era adevarat. Au urmat  corespondente cotidiene pana tarziu in noapte,  convorbiri lungi pe telefon si apoi ne-am cunoscut in viata reala, iar acum am stabilit numarul de invitati la nunta noastra.