Ecologic Plast – expertul tău în tâmplărie din aluminiu

Tamplarie PVC Aluminiu

Arhitecții și chiar proprietarii de case din întreaga lume apreciază avantajele tâmplăriei din aluminiu.

Datorită rezistenței incredibile a aluminiului, oamenii din întreaga lume sunt capabili să creeze multe modele de tâmplărie din el. Mai mult, aluminiul poate rezista la umiditate, ceea ce reprezintă un mare avantaj față de ferestrele din lemn. Este accesibil din punct de vedere economic și poate prelua orice culoare și formă datorită durabilității sale. Este atât de versatil încât poate fi plasat în orice tip casă și de imobil.

Aluminiul are mai multe proprietăți care îl fac materialul ideal pentru ramele de uși și ferestre.

El nu ruginește ca oțelul, nu este sensibil la atacuri de mucegai, putregai, ciuperci sau termită precum lemnul. Este posibil să dureze zeci de ani atunci când este utilizat pentru ramele ferestrelor. Aluminiul are rigiditate structurală și nu se va deforma în timp. Ferestrele se deschid și se închid fără probleme ani de zile când se utilizează acest marerial pentru cadre.

Aluminiul poate fi extrudat într-o varietate de profiluri cu lățimi și grosimi diferite pentru a se potrivi nevoilor de proiectare. Există profile care pot corespunde vitrajului dublu sau triplu. Când se vorbește de geamuri duble, utilizarea ferestrelor din aluminiu câștigă în popularitate datorită avantajelor inerente. Aluminiul poate fi utilizat în case contemporane sau în case tradiționale cu profile alese în mod corespunzător pentru a se potrivi esteticii exterioare și interioare. Aluminiul este disponibil într-o gamă variată de finisaje și nuanțe metalice.

Aluminiul are o greutate ușoară și nu impune o sarcină structurală asupra clădirii. Poate fi utilizat în case din cărămidă și mortar, precum și în case realizate din cherestea. Alege tâmplarie din aluminiu și nu vei avea niciodată motive să regreți decizia ta.

Citeşte şi   Zâmbește din nou cu ajutorul medicilor stomatologi de la Hel Dent din Suceava

Dacă ai nevoie de tâmplărie aluminiu Suceava, Ecologic Plast poate fi partenerul tău de încredere. Poți alege oricând din următoarele tipuri de tâmplărie: cu două sau cu trei camere, cu sau fără barieră termică sau cu coeficient termic redus la profile cu barieră termică.

Aceste tipuri de ferestre și uși pot fi utilizate oriunde, fiind foarte rezistente în timp și asigură  stabilitate, protecție și confort.  Aceste sisteme de tâmplărie sunt de tip Alumil și sunt caracterizate de greutate proprie redusă, de proprietăți mecanice stabile chiar și la diferențele mari de temperatură.

Clienții pot alege dintr-un paletar de 150 culori, iar astfel, fiecare dorință devine realitate chiar dacă este vorba de o cerere mai excentrică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *