Distribuție produse HoReCa la preț de producător

Produse de hartie

O companie distribuitoare de produse destinate curățeniei și igienei potrivite pentru mediul HoReCa la preț de producător este societatea Best Distribution SRL din Suceava.

Firma distribuie o gamă completă de produse care pot satisface fiecare nevoie în parte într-un timp optim de livrare și asigură transportul gratuit al produselor în județele Suceava, Iași, Neamț, Botoșani și Vaslui. Ceilalți clienți din celelalte județe ale țării pot beneficia de transportul comenzii lor în mod gratuit doar dacă achiziționează produse în valoare de minimum 500 lei. În schimbul respectării acestui plafon, Best Distribution SRL acordă clienților numeroase discount-uri, promoții, posibilitatea negocierii prețurilor și a termenelor de plată.

De asemenea, societatea oferă mostre, consiliere, integritate, încredere. Parteneriatele încheiate cu clienții au la bază principiul câștigului amebelor părți implicate, posibilitatea renegocierii în condiții de fluctuație.

Din magazinul online www.serveteledehartie.ro care aparține acestei companii, clienții pot achiziționa următoarele produse care stau la baza succesului afacerii lor din domeniul ospitalității:

 • Consumabile hârtie: prosoape hârtie tip rolă, role de hârtie industriale, prosoape de hârtie tip Z și V, hârtie igienică, role cearceaf medical, șervețele faciale, șervețele de hârtie.
 • Dispensere și dozatoare: dispensere prosoape de hârtie, dispensere role de hârtie industriale, dispensere hârtie igienică, dozatoare de săpun lichid și spumă, dispensere odorizante camere.
 • Articole de unică folosință pentru catering: pungi alimentare, folii alimentare.
 • Echipamente de unică folosință
 • Articole de curățenie: echipamente curățenie Taski, cărucioare profesionale de curățenie, mănuși, lavete, perii, mături, mopuri, raclete, ustensile profesionale pentru alimentară și bucătărie.
 • Saci de menaj și coșuri de gunoi
 • Dezinfectanți avizați de Ministerul Sănătății
 • Săpun lichid și săpun solid
 • Detergenți profesionali: detergenți pentru bucătărie și vase, detergenți pentru suprafețe, detergenți pentru grupuri sanitare, detergenți pentru geamuri și alte multisuprafețe, detergenți pentru covoare, mochete și tapițerii, detergenți smart dose, detergenți pentru rufe, detergenți chimici.
 • Detergenți industriali profesionali: detergenți pentru ferme de porci, ferme de vaci, ferme de pui, detergenți pentru industria preparării de carne, detergenți pentru patiserii, detergenți pentru abatoare de pui, detergenți pentru fabrica de lactate.
 • Produse hoteliere: cosmetică hotelieră Sense, Cosmetică hotelieră Botanika, Accesorii hoteliere.
 • Uscătoare de mâini și păr
 • Odorizanți și dezodorizanți: odorizanți și dezodorizanți camere, odorizanți și dezodorizanți grupuri sanitare.
Citeşte şi   Ago Salubrity – magazinul tău online de produse de curățenie profesionale

Consultă și tu magazinul online www.serveteledehartie.ro/ pentru a descoperi oferta de :

Aspiratoare profesionale: www.serveteledehartie.ro/73-echipamente-curatenie-taski

Produse consumabile din hârtie: www.serveteledehartie.ro/75-consumabile-din-hartie

Dispensere și dozatoare: www.serveteledehartie.ro/81-dispensere-dozatoare

Echipamente de unică folosință: www.serveteledehartie.ro/89-echipamente-unica-folosinta

Detergenți și dezinfectanți avizați de Ministerul Sănătății: www.serveteledehartie.ro/96-dezinfectanti-avizati-ms

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *