Organismul uman este foarte sensibil la gradul de umiditate din casă, iar un nivel prea scăzut al umidității poate să creeze numeroase probleme legate de sănătate pentru foarte multe persoane. Pentru a avea control asupra umidității din casă și pentru a combate perioadele în care aerul din locuință devine prea uscat se poate opta pentru un umidificator de aer. Un astfel de umidificator de aer poate aduce numeroase beneficii, iar cele mai importante le poți găsi în ceea ce urmează.

  • Reduce apariția bacteriilor și a virusurilor

Conform studiilor de specialitate, umiditatea din casă trebuie să fie cuprinsă în intervalul 40-60%. În caz contrar, unul dintre efecte poate fi apariția și înmulțirea bacteriilor și a virusurilor, favorizând astfel riscul de apariție a răcelilor și gripei. Prin urmare, prin folosirea de umidificatoare de aer se poate combate aerul uscat și astfel sunt reduse șansele de apariție a bacteriilor.

  • Combate deshidratarea căilor respiratorii și a pielii

Un aer prea uscat poate avea consecințe negative asupra căilor respiratorii și a pielii, favorizând deshidratarea acestora. Pentru a avea căile respiratorii lubrifiate este indicat să folosești umidificatorul de aer, iar pentru o piele hidratată umidificatorul de aer trebuie folosit mai ales pe timpul nopții.

  • Mai puține substanțe toxice în aer

Cu cât aerul din locuință este mai uscat, cu atât șansele de a respira aer toxic este mai mare. Acest lucru se datorează faptului că aerul prea uscat generează anumite particule din pereți, mobilă și textile, particule care devin toxice. Folosind aceste umidificatoare de aer, aceste substanțe toxice care îți pot afecta sănătatea nu se vor forma.

  • Uită de sforăit!
Citeşte şi   5 ALTFEL de cadouri de casă nouă

Este cunoscut faptul că foarte multă lume sforăie în timp ce doarme, iar acest lucru poate fi neplăcut pentru tine sau pentru cei din jur. Ei bine, creșterea umidității aerului din încăpere va reduce posibilitatea de uscare a gâtului și implicit posibilitatea de a sforăi.

Umidificatoare de aer de top de la Stadler Form

Dacă beneficiile mai sus enumerate te-au convins de faptul că un umdificator de aer este foarte util pentru sănătatea ta și a familiei tale prin combaterea aerului prea uscat din locuință, atunci îți recomandăm umidificatoare de aer de la Stadler Form. Cu peste 17 ani de experiență în domeniul aparatelor de uz casnic pentru îmbunătățirea aerului din spațiile interioare, compania elvețiană Stadler Form îți oferă umidificatoare de aer de cea mai bună calitate, cu un design inovator și cu diverse funcționalități. În funcție de modelul de umdificator ales din gama Stadler Form, poți beneficia de reglarea umidității aerului din încăperea dorită, poți folosi dispozitivul pentru arome pentru a schimba aerul din cameră și beneficiezi de un modul cu ioni având rol antibacterian. Mai mult decât atât, poți să setezi aceste umdificatoare de aer de la Stadler Form pe modulul nocturn.

Dacă vrei să te bucuri de umidificatoare de aer premium și să faci o investiție excepțională pentru casa sau biroul tău, atunci nu ezita să alegi umidificatoare de la Stadler Form.