De ce mașinile second hand o să se vândă și mai bine în România

rent a car

Nu este pentru nimeni un secret faptul că România este o țară în care se vând ca pâinea caldă mașini second hand. Și este pe undeva normal dacă stăm să analizăm mai mulți factori. Dar acum vin cu o veste care o să-i miște pe pasionații industriei auto. Mașinile second hand o să se vândă și mai bine în țara noastră. O să mă întrebați de ce și răspunsul meu nu o să întârzie să apară. Ba chiar voi detalia totul în rândurile ce urmează. Și o să fie multe rânduri!

O echipă de băieți pasionați de mașini din București au deschis www.autorulatebucuresti.ro și s-au pus pe treabă. Și-au propus să ducă business-ul la nivelul următor, dar nu aveau nimic prin care să se diferențieze de concurență și desigur să treacă de rechinii mari ai oceanului business-urilor online din zona auto. Pe mai toate site-urile poți vedea mașini și mărci care mai de care și apoi vei pierde ore bune încercând să găsești mașina potrivită pentru tine.

Iată că cei de la Autorulate au reușit la un moment dat să se impună. Au implementat o idee mai veche, dar au șlefuit-o bine și au pus-o din nou în funcțiune. Află că la autorulatebucuresti.ro poți foarte simplu și eficient obține un împrumut pentru a-ți cumpăra mașina la care ai visat. Și lucrurile nu se opresc aici. S-a trecut la nivelu superior cu această opțiune și autorulatebucuresti.ro oferă DOBÂNDĂ 0%. Pare greu de crezut, dar chiar așa este. Poți să citești mai multe detalii chiar la ei pe site.

După ce decizi care este mașina ta favorită poți începe să duci puținele acte de care este nevoie pentru aprobarea împrumutului și o să plătești lunar o sumă modică timp de 6,12 sau 24 de luni. Și iată cum a fost nevoie de o echipă de tineri care să implementeze aceste lucruri în România pentru că vorbim desrpre o opțiune unică. Și ăsta e modul lor să se diferențieze de concurență, oferind o super opțiune pentru cei pasionați de mașini și cai putere. Pare ireală și în același timp genială toată treaba.

Nu de alta, dar așteptam de mult să fie implementat așa ceva și în  țara noastră, dar lucrurile au tot întârziat. Sunt sigur că au mai existat experimente, dar nu a fost nimic concret. Să vedem ce o să facă cei de la autorulatebucuresti când nu o să mai facă față să răspundă la telefon. Pentru că cel mai probabil site-ul lor o să fie luat cu asalt după ce știrea legată de ”pățania” lor o să devină virală.

E genul acela de ”pățanie” pentru care ești lăudat ci nu certat și pare că a venit într-un moment numai bun. Poate așa conștentizează și persoanele importante ale țării că România chiar are nevoie de autostrăzi și drumuri cât mai bune pentru că sunt tot mai mulți șoferi și mașini pe nenumărate. Și este normal să se gândească cineva și la șoferi. Sincer nu mă așteptam să o facă cei de la autorulate, dar e bine că au făcut-o. De acum sunt cu un pas în fața concurenței și nu m-ar mira ca modelul acestora să fie copiat.

O mașină nu mai înseamnă doar deplasare din punctul A în punctul B. Înseamnă siguranță și confort și cu siguranță ai nevoie de o mașină care să îndeplineasă anumite standarde. Este normal. Și aici intervin cei de la autorulate care nu te mai lasă să-ți cumperi mașini cu 700 de Euro sau cu 1500. Mașini în care mai apoi să bagi o grămadă de bani pentru că trebuie să o plimbi dintr-un service în altul pentru reparații. Gândește inteligent și pe termen lung și investește spre exemplu 6.000 de Euro pentru cumpărarea unui autovehicul. Poate ți-am mai spus, dar ar urma să plătești lunar suma fixă de doar 250 de Euro, dar acum ești sigur că ai o mașină frumoasă, confortabilă și sigură. Că dacă vorbim despre o mașină second hand nu înseamnă că trebuie neapărat de condiții foarte proaste. Ba din contră, mașinile second hand nu mai sunt ce au fost. Domeniul auto a evoluat foarte mult și acest lucru nu poate decât să mă bucure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *