Cumpără locuința mult visată în Complexul Rezidențial La Stejari Residence din Suceava

Ansamblul rezidential La Stejari Residence

Atunci când te afli în căutarea celei mai potrivite locuințe pentru tine și pentru familia ta, trebuie să iei în considerare mai multe aspecte care vor contribui la creșterea calității vieții, la confortul tău și la starea ta de bine.

Din această cauză, este important să achiziționezi o locuință, indiferent că este vorba de o casă sau de un apartament, care să răspundă tuturor nevoilor tale și care să îți ofere avantajele necesare.

Ansamblul rezidențial La Stejari Residence din Suceava este un proiect dezvoltat de Vivat Construct, fiind un proiect gândit să ofere spații generoase, modern compartimentate, ușor adaptabile la nevoile și preferințele actuale ale celor aflați în căutarea unui cămin.

La Stejari Residence

Complexul este localizat la capătul străzii Aleea Dumbrăvii, în apropiere de pădurea de stejari din zonă și de lacul Podul Vătafului. Accesul este direct către strada Gheorghe Doja, cea care face legătura între cartierele Burdujeni și Ițcani.

Materialele utilizate pentru construcție, finisajele exterioare și interioare au fost atent selecționate pentru a asigura confort, rezistență și fiabilitate.

Ansamblul La Stejari Residence va fi compus din 31 de clădiri cu regim mic de înălțime, blocuri tip vilă care cuprinde parter și două etaje, totalizând o ofertă de 200 de apartamente cu 2 și cu 3 camere, dar și duplexuri. Astfel, în curând, se va crea o comunitate cu acces controlat, cu spații verzi, alei și locuri de parcare, teren de sport, grădiniță, mini market și spațiu de joacă pentru copii.

Aceste apartamente noi, beneficiază de prețuri imbatabile, de 800 euro/ mp de spațiu construit.

Apartamente 2 camere Suceava

Locuințele au fost concepute ținând cont în principal de criteriile de folosire eficientă a spațiului, însă fără a neglija confortul.

Fiecare apartament dispune de contorizare separată, de internet, televiziune prin cabluCentralele termice ultramoderne și individuale vor deservi fiecare locuință și vor asigura costuri de întreținere scăzute. În plus, fiecare proprietar va dispune în cadrul casei sale de acces la gaz metan, curent electric, apă potabilă și canalizare.

Atât apartamentele cu 2 și 3 camere cât și duplexurile sunt compartimentate ingenios și funcțional, fiind destinate persoanelor dinamice, care au nevoie de o locuință spațioasă, beneficiind de un confort ridicat pentru toți membrii familiei, în care fiecare metru pătrat este cu adevărat util.

Cât de curând primii cumpărători ai apartamentelor din complexul rezidențial La Stejari Residence vor intra în posesia locuințelor. Dacă te interesează și pe tine niște apartamente de vânzare Suceava, grăbește-te să contractezi unul în acest ansamblu de locuințe. Mai multe detalii vei găsi pe www.lastejariresidence.ro sau la numărul de telefon 0747 225 000.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *