Viața de cuplu este provocatoare, însă deși vine cu greutăți,  pe atât de multe bucurii și experiențe inedite aduce. Premisele tradiționale spun că femeia reprezintă sensibilitatea și romantismul relației, iar seriozitatea, asumarea și puterea stau în firea bărbatului. Chiar dacă femeia îi este mereu alături, bărbatul este stâlpul familiei și cel care asigură mereu traiul sigur.

 

În acest tradițional, te-ai întrebat cum să-ți surprinzi iubitul după o zi grea sau care l-a lăsat fără chef? Atunci tot ce trebuie să faci este să cauți un cadou pentru el care l-ar putea impresiona sau face să iasă din zona de confort. Știi doar că bărbații sunt reticenți când vine vorba de schimbare, însă o surpriză ca la carte i-ar fura mai multe zâmbete.

 

Iată doar câteva idei care ar putea să-ți facă procesul de căutare mai ușor:

  1. Aventură și distracție în parcul de de la Păltiniș – Arka Park este situat în inima naturii și este un spațiu menit să ofere clipe de adrenalină pentru reprezentanții tuturor categoriilor de vârstă. Vino cu iubitul tău și petrece o zi antrenantă și plină de suspans. Veți fi echipați corespunzător, cu veste, căști de protecție și hamuri. Apoi, veți fi pregătiți de distracție.
  2. E un fan înfocat al adrenalinei la înălțime? Oferă-i ocazia să fie pilot pentru o zi! Astfel, îl vezi fericit, surprins și îi îndeplinești un vis. Pe aerodromul Sirna, dis de dimineață, la 9, începe experiența deasupra norilor. După briefing-ul comun are loc zborul de inițiere de jumătate de oră. La finalul experienței, se va primi diplomă de participare și un suvenir cadou.
  3. O zi în care să descoperi Delta Dunării este unul dintre cadouri cuplu de care se vor bucura ambii parteneri. Flora și fauna din Delta DUnării, apusul roșiatic și răsăritul sublim sunt doar câteva dintre peisajele care vă vor încânta privirile. Plecarea din București se face chiar de la ora 5 dimineața, pentru că, știi prea bine “Cine se trezește de dimineață…” în Deltă ajunge. Plimbarea cu șalupele va dura trei ore, iar în fiecare bărcuță se va afla un ghid. Atât flora și fauna, cât și Centrul Muzeal Ecoturistic „Delta Dunării” din Tulcea, se vor putea vizita într-o singură zi.

 

Citeşte şi   Cum sa ai o aparitie impresionanta de Revelion? 5 propuneri pentru tinute demne de noaptea dintre ani!

Așadar, oricât de greu ar părea să-l cucerești sau să-l surprinzi pe iubitul tău, fii sigură că ideile originale, îi vor topi sufletul și îi vor stârni romantismul.