Alpiniștii utilitari sunt specializați în lucrări la înălțime, folosind cu atenție o tehnică specifică fără să fie expuși riscurilor. Execută lucrări cu o complexitate ridicată în condiții de maximă siguranță. Firmele de curățenie oferă servicii de înaltă calitate în ceea ce privește curățarea fațadelor clădirilor înalte de birouri, centrelor comerciale, halelor industriale și hotelurilor. 

Cum acționează alpiniștii utilitari ?

Apelând la o firma de curatenie profesională ai garanția că procesul de curățenie se derulează în cele mai bune condiții, iar rezultatele obținute vor fi întocmai cele așteptate. Iată care sunt serviciile pe care le oferă alpiniștii utilitari :

  1. Spălarea și siliconarea geamurilor

Aspectul exterior al clădirii este foarte important, deoarece atunci când geamurile strălucesc de curățenie, contribuie la construirea unei imagini pozitive. Așadar, se recomandă spălarea periodică a geamurilor, pentru menținerea unui aspect plăcut și profesional. 

Siliconarea este un procedeu necesar atunci când apar infiltrații de apă între geamuri sau lângă rame. Acest lucru asigură etanșeitatea și previne deteriorarea suprafețelor. 

În tot acest proces, un alpinist utilitar folosește soluții speciale, ecologice, antistatice care nu deteriorează suprafețele și curăță cu ușurință.

  1. Lustruirea fațadelor

Pe fațade se depun diferite pete de murdărie care necesită o curățare amănunțită.  De asemenea, se vor reîmprospăta suprafețele pentru a reda aspectul de nou al fațadei clădirii.

  1. Montare reclame luminoase

Profesioniștii în domeniu se ocupă și de montarea de mesh-uri, bannere, autocolante și litere volumetrice sau a decorațiunilor stradale.

Aceștia oferă servicii de curățenie profesională atât pentru domeniul industrial, cât și comercial și se ocupă de întreținerea periodică a halelor, spațiilor de producție, magazinelor de desfacere.

Se folosesc soluții profesionale de curățat, special create pentru spațiile exterioare și se realizează și curățarea de praf a instalatiilor de iluminat. Datorită dotărilor pe care le dețin pot ajunge cu ușurință chiar și în zonele mai greu accesibile.

Pentru a facilita acest tip de serviciu, se folosesc echipamente și substanțe speciale și se apelează la tehnologii moderne de curățare ce sunt în conformitate deplină cu standardele europene de siguranță.

Curățarea și întreținerea fațadelor au un rol foarte important în imaginea clădirii și a business-ului în sine. Impactul unei fațade curate și strălucitoare se simte imediat în ceea ce privește desfășurarea activității.

Atunci când există un grad înalt de luminozitate în interior, oamenii vor avea o  stare generala de bine și mai multă vitalitatea, ceea ce le influențează în mod direct productivitatea. Spațiile de lucru iluminate atractiv atrag atenția angajatorilor.

În plus, iluminatul natural are un efect benefic și prin prisma costurilor, având în vedere că reduce energia electrică consumată.

Prin urmare, este absolut esențial ca o clădire să fie cât mai bine îngrijită și întreținută, pentru a crea o impresie foarte bună tuturor clienților și a vă asigura că veți fi mereu în top.