Cum găsești cele mai bune pronosticuri pentru biletul zilei din fotbal?

Să creezi biletul zilei nu este foarte dificil. În schimb, să creezi biletul zilei din fotbal, dar să și câștigi este ceva mai greu. De aceea trebuie să știi cum trebuie să procedezi pentru a găsi cele mai bune pronosticuri pentru biletul zilei.

Cu ajutorul specialiștilor care fac parte din echipa 10pariuri.ro am aflat ce trebuie să urmărim pentru a găsi aceste ponturi bune. Citește articolul și ține cont de sfaturile oferite!

Specializează-te pe cât mai puține campionate de fotbal

Mulți pariori adaugă pe biletul zilei pronosticuri din cele mai variate competiții. Acest lucru se întâmplă și pentru că nu avem zi de zi o ofertă bogată în ceea ce privește meciurile de fotbal din ligile mai cunoscute.

Nu este deloc recomandat să procedezi astfel. Ar trebui să te specializezi pe anumite competiții (3, 4 sau 5) și să formezi biletul zilei doar din pronosticuri din respectivele competiții. Nu se joacă într-o zi în niciuna dintre competițiile pe care ești specializat? Nici o problemă, ia o pauză!

Dacă alegi să te specializezi pe câteva competiții vei avea șanse mai mari de câștig. A te specializa înseamnă să cunoști cât mai multe informații posibile despre echipele implicate în respectivele campionate, nu doar să te uiți peste clasamente și date statistice. Vei evita astfel situații în care mizezi pe o echipă, să spunem Basel sau Salzburg, doar pentru că ști că joacă bine de obicei, dar poate nu cunoști informații că de la una dintre ele vor lipsi cei mai importanți jucători.

Nu pica în plasa caselor de pariuri

Agențiile de pariuri oferă cote mai mici decât în mod normal pentru marile favorite. Cotele reale pentru ca echipe precum Barcelona, Manchester City, PSG etc vor fi micșorate constant de către cei care fac cotele. Acest lucru se întâmplă pentru că este știut că pe echipele respective se va paria cel mai mult și astfel casele de pariuri încearcă să limiteze eventualele pierderi.

Citeşte şi   Cum sa-ti gasesti sufletul pereche la matrimoniale Bucuresti

O variantă ar fi să alegi pariuri auxiliare, dar care să aibă de asemenea cote cât mai aproape de cele reale. Este posibil ca o echipă să primească la victorie cota 1.10, mai mică decât în mod normal, dar să aibă o cotă corectă pentru victorie la handicap sau pentru numărul de goluri înscrise de aceasta.

Dacă vei ține cont, în special, de recomandările din acest articol vei avea șanse mai mari să câștigi biletul zilei, pentru că vei alege mai bine cele mai bune pronosticuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *