Lucrurile mari, scumpe sau ieftine, mai ales pentru copii, trebuie să fie alese cu mare grijă, totodată ținând cont de mai multe detalii importante. Doar în așa fel puteți face o achiziție reușită, economisind bani și timp, iar copilul dumneavoastră va fi mereu în siguranță și deplin confort. Chiar dacă nu-l conduce, căruciorul este primul vehicul pe care îl deține un copil. Confortul și siguranța sunt factori cheie pentru care de altfel alegem un anumit timp de cărucior pentru copilași noștri.

Înainte de a ne alege căruciorul pentru copii cu siguranță vom intra într-o mulțime de magazine și vom lua în considerare o mulțime de factori în ceea ce privește acest proces. Procesul de achiziționare a unui cărucior poate fi extrem de copleșitor și putem risca să facem o achiziție impulsivă, cumpărând prima variantă pe care o vedem, din cauză că nu avem răbdare cu acest lucru și pentru că nu știm ceea ce căutăm foarte bine.

Cel mai bine este să vă faceți o listă bine alcătuită cu lucruri pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a merge la cumpărături sau a naviga online după cărucioare copii. Nu o să râdă nimeni dacă scoateți un telefon din buzunar sau o listă pe care urmăriți ceea ce vă interesează de la un cărucior pentru copii. Acest cărucior va fi folosit o perioadă destul de îndelungată și este foarte important atât pentru dumneavoastră cât și pentru copilul dumneavoastră.

Care sunt factorii principali de luat în considerare în achiziționarea de cărucioare copii?

Spațiul pe care-l va ocupa. Trebuie să vă gândiți în primul rând dacă acesta încape în portbagaj, în casă, pe ușă sau în lift. Totodată va trebui să raportați dimesiunele căruciorului la spațiile frecventate mai des.

Citeşte şi   Sfaturi privind cumpărarea rechizitelor școlare

Un alt factor important sunt materialele din care este fabricat căruciorul. Acest aspect este important deoarece nu orice tip de stofă este impermeabilă și nu orice combinație este potrivită pentru bebeluși.

Pentru perioada rece a anului, este foarte important căruciorul să fie dotat cu husă pentru picioare. Un alt element important este scaunul și chiar dacă marea majoritate a modelelor au scaun cu poziția spre direcția de mers, iar o parte sunt modele care permit poziționarea lui spre tine, e mult mai comod pentru că ai mereu contact vizual cu cu bebelușul și poți vedea ce face.

Ferestruica de la capotină o să vă fie foarte folositoare să supravegheați micuțul mereu, iar coșul de cumpărături trebuie să fie cât mai incăpător și ușor de accesat, fiind un real folos într-o raită pe la cumpărături sau chiar pentru a depozita acolo o păturică în caz că căruciorul achiziționat nu are husă pentru picioare. Un lucru foarte important la care vă sfătuiesc să atrageți o mare atenție, este prezența unei huse de ploaie care vă va prinde bine, mai ales dacă aveți casă la sol sau vă plac plimbările mai lungi. Suportul pentru picioare, reglabil pe înălțime ține de cooditatea copilașului, treaptă care mai apoi îi va fi de folos pentru a se urca singurel în cărucior.