CriscamVideo pune la îndemâna mirilor pachete de filmare pentru toate bugetele

Filmari nunti Suceava

Filmarea de nuntă are drept scop surprinderea momentelor din ziua cea mare de la început până la sfârșit. Camera urmărește desfășurarea evenimentelor din unghiul cel mai potrivit. Videograful nu interacționează prea mult cu cei prezenți, încercând să fie cât mai discret. În mod uzual se folosesc obiective cu unghi larg de cuprindere, atât pentru a surprinde cât mai mult din ceea ce se întâmplă, cât și pentru a avea o profunzime de câmp mare.

De regulă, un videograf lucrează pe baza  mai multor pachete din care se poate alege.

Mai mult ca sigur, bugetul nunții tale va stabili ce pachete ți se potrivesc. În general, nunțile sunt scumpe și nu ar trebui să depășești suma care ți-ai propus-o pentru fiecare serviciu. În cazul în care îți dorești o filmare de nuntă de top, realizată de un profesionist, asigură-te că acest aspect al evenimentului primește o parte corectă din fonduri. Cu cât ești dispus să aloci mai mulți bani, cu atât vei avea mai multă flexibilitate atunci când alegi pachetul potrivit de la videograful de nuntă.

Majoritatea profesioniștilor încearcă să ofere cuplurilor o gamă largă de pachete de nuntă care se încadrează într-o varietate de prețuri. Dacă bugetul este strict, un pachet economic poate fi cea mai bună alegere. Ziua cea mare va fi înregistrată de un profesionist, dar fără toate opțiunile pachetelor premium. Dacă nu ești sigur care pachet este cel mai potrivit pentru evenimentul tău special, cel mai bine este să discuți cu videograful ales despre acest aspect.

Poți apela la CriscamVideo, o echipă video foarte căutată care realizează filmare nuntă Suceava și care îți poate prezenta pachetele disponibile.

Citeşte şi   Cazinourile online duc jocurile de pacanele la un alt nivel

CriscamVideo pune la îndemâna mirilor 3 pachete de bază din care se poate alege.

Pachetul Bronz implică filmare Full HD a evenimentului cu o cameră DSLR și o dronă, în acest pachet fiind inclusă ședința video „Trash the dress”.

Pachetul Silver implică filmare Full HD cu o macara și 2 camere, videoproiecție în sală, vizionarea videoclipului înainte de valsul miresei, proiectarea pozelor făcute pe parcursul evenimentului și 2 ședințe video „Save the date” și „Trash the dress”.

Pachetul Gold implică filmare Full HD cu o macara și 3-4 camere + dronă, mixarea evenimentului live cu mixer profesional Roland, vizionarea videoclipului înainte de valsul miresei, videoproiecție live în sală a evenimentului pe panou profesional, transmisiune live de la furatul miresei, transmisiune live a evenimentului începând cu orele 22.00 pe site-ul web www.criscamvideo.ro și 2 ședințe video „Save the date” și „Trash the dress”.

CriscamVideo poate fi un partener de încredere pentru filmarea evenimentelor memorabile din viața ta. Cristi Turculeț, membrul cel mai important al echipei, deține peste 10 ani în domeniul audio, video și foto, unde a filmat și a editat emisiuni de divertisment și folclor, videoclipuri muzicale și filme documentare. Clipurile sale de nuntă sunt caracterizate de profesionalism și de elemente filmate și editate îngrijit și elegant, elemente precum emoții, bucurie, zâmbete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *