CORAMI MOB expertul local în mobilă de bucătărie la comandă

Mobila bucatarie la comanda

Una dintre cele mai importante camere din casă este bucătăria. O bucătărie frumoasă, mai ales una în care poți să stai și să te relaxezi în timp ce servești masa sau discuți cu familia în timp ce gătești cina, face diferența nu numai în casa ta, ci și în starea ta de spirit. Poți petrece întotdeauna timp de calitate în bucătăria ta alături de prieteni și rude.

Bucătăria are multe utilizări iar mobilierul pe care îl vei amplasa în bucătărie va avea un impact deosebit asupra aspectului camerei. Astfel, atunci când iei decizia de a achiziționa mobilă de bucătărie, asigură-te că selectezi mobilierul potrivit.

O soluție potrivită pentru bucătăria ta este reprezentată de mobilierul realizat la comandă în funcție de nevoile și de preferințele tale.  Piesele de mobilier confecționate la comandă asigură o utilizare optimă a întregului spațiu disponibil.

Mobila bucatarie

Corami Mob este compania cu sediul în Rădăuți care îți poate furniza mobilierul de care ai nevoie pentru casa și bucătăria ta. Apelând la acest expert în mobilier la comandă, cu siguranță vei putea face cea mai inspirată alegere în ceea ce privește culorile, materialele și dimensiunile dorite.

Totodată, profesioniștii de la Corami Mob te vor ajuta să selectezi cele mai bune electrocasnice pentru bucătăria ta și te vor ajuta să le găsești locul potrivit pentru a fi instalate.

Compania Corami Mob execută mobilier la comandă atât în Rădăuți cât și în celelalte localități ale județului Suceava precum Fălticeni, Gura Humorului, Vicov, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Siret, etc.

Încă din anul 2008, compania produce mobilier la comandă din PAL și MDF vopsit atât pentru locuințe private cât și pentru sedii de firmă, hoteluri, pensiuni, restaurante, baruri, etc. Cea mai utilizată materie primă este palul melaminat importat din Austria. Mobilierul este unul de foarte bună calitate, cu borduri și canturi de tip ABS și cu feronerie BLUM sau HAFELE, ambele fiind rcunoscute de către specialiști ca fiind cele mai bune din domeniu.

Citeşte şi   Sfaturi pentru cumpărarea peleților din lemn

Reprezentanții companiei efectuează măsurători gratuite pentru o potrivire perfectă și asigură consultanță specializată clienților.

Acest producător de mobilier de bucătărie, cu ideile sale  inovatoare, designul reconfortant diferit și execuția impecabilă a reușit să-și croiască o nișă în inimile și mințile clienților. Corami Mob a dezvoltat pe parcursul timpului o abilitate deosebită de a înțelege perfect cerințele clienților și de a găsi soluții perfecte pentru ei. Alegând mobilierul realizat la comandă  de către acest producător poți asigura întotdeauna echilibrul perfect între tendințele actuale și funcționalitate.

Coramimob.ro

Consultă portofoliul de lucrări reprezentative ale specialiștilor Corami Mob, ce reunește mai multe tipuri de mobilier de bucătărie pe pagina web www.coramimob.ro/mobila-bucatarie/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *