Conacul Zăicești – bucate tradiționale de poveste

Restaurant Botosani Conacul Zaicesti

Botoșani, județul care a găzduit mari personalități precum Mihai Eminescu, Nicolae Iorga, George Enescu, Grigore Antipa și Ștefan Luchian este și în ziua de astăzi un loc demn de vizitat pentru obiectivele sale, prezentând un evident interes turistic, cultural și istoric.

Printre principalele obiective turistice ale județului putem enumera: Casa Memorială a lui Mihai Eminescu, Biserica Sf. Arhangheli Mihail și Gavril, Lacul cu nuferi, Mănăstirea Agafton, Podul lui Ștefan cel Mare- Coșula, Casa memorială Nicolae Iorga, Biserica de lemn Adormirea Maicii Domnului- Mănăstirea Zosin, Turnul lui Ștefan cel Mare- Mănăstirea Popăuți, Biserica Uspenia, Mănăstirea Vorona, Muzeul Etnografic, Muzeul Țăranului din Flămânzi și multe altele.

Cum trebuie să și mănânci în timpul vizitei tale prin Botoșani poți poposi la 7 km de oraș la Pensiunea Conacul Zăicești, locație care în trecut a aparținut boierilor Filipești. Momentan Conacul Zăicești este locul ideal de a lua masa în zonă dar deține și câteva camere în care te poți caza.

Salonul Verde al pensiunii, unde se poate servi masa este amenajat la cele mai înalte standarde de calitate și bun gust, tema sa fiind epoca dantelelor scrobite, a lornioanelor, a corsetelor, o lume de mult apusă dar atât de elegantă și în ziua de astăzi. Acesta aduce în actualitate percepte ce au dat nemurire acelei epoci: demnitate, tradiție, eleganță și onoare ce te transpun de îndată ce calci pragul pensiunii.

În cerdac se pot organiza cele mai reușite seri alături de prietenii tăi, de familie, acesta având o capacitate de 70 de persoane.

În cadrul pensiunii se pot organiza nunți, cumătrii, majorate și alte petreceri, Conacul Zăicești fiind locul perfect de a transforma evenimentele importante din viața ta într-o experiență de neuitat.

Citeşte şi   Vila Moldavia Class, o experiență modernă în centrul stațiunii Slănic Moldova

Bucătarii și întreaga echipă sunt pregătiți oricând sa satisfacă cele mai pretențioase gusturi, pregătind și servind mâncăruri alese din ingrediente proaspete.

În materie culinară,  Conacul Zăicești readuce în atenția oaspeților săi  mâncăruri tradiționale de poveste, oferind astfel o aventură culinară gastronomică celor care poposesc pe meleagurile moldovenești din orice colț al țării.

Plăcerea de a mânca tradițonal românește este ingredientul de bază al meniului pe care vi-l propune acest restaurant Botoșani. Doar aici vei fi ospătat ca un mare boier cu bucate alese precum „Condurul Domniței”, „Platoul Vistiernicului”, „Merindele Ciobanului”, „Friptura Boierului” etc și cu vinuri special selectate și atent servite.

La această pensiune se organizează periodic diverse petreceri private precum cea de 8 Martie, Revelion, 14 Februarie, etc iar dacă vrei să fii la curent cu ele urmărește pagina de Facebook Conacul Zăicești sau site-ul web www.conaculzaicesti.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *