A venit toamna, frumoasa, cu frunze aramii si soare caldut. Din fericire, zilele cu temperaturi ridicate inca tin cu noi asa ca cei mici pot sa stea in gradina sau in parc si sa se bucure de soare. Si pentru ca relaxarea sa fie perfecta, dar si pentru a avea o activitate placuta, ce ar putea fi mai frumos decat lecturarea unor carti pentru copii, in aer liber? Asa ca, daca ai o gradina sau un parc in apropiere, ia-l pe cel mic si alege din cele mai frumoase carti copii de la universenciclopedic.ro, recomandate pentru acest inceput de toamna.

In aceasta lista de lecturi vom vedea cele mai frumoase carti ilustrate pentru copii, la preturi foarte accesibile si cu texte adorabile:

  1. Unde esti, vulpito? – In aceasta carte de la Usborne, micutii vor pleca prin padure cu o vulpita nazdravana, pusa pe sotii, care ii va purta pe copii in diverse aventuri. Este o carticica amuzanta, cu ilustratii superbe, in nuantele frunzelor de toamna, ce va incanta pe toata lumea.
  2. Marea aventura a lui Bobita – Copiii vor descoperi povestea ariciului Bobita. E timpul ca Bobita, sa plece in prima lui mare aventura si este foarte bucuros din acest motiv. Dar oare este pregatit? Bobita descopera ca, daca ai putina imaginatie, gasesti curajul de care ai nevoie pentru a te putea descurca in lumea larga. Copiii il vor adora pe simpaticul Bobita, dar vor iubi si ilustratiile frumoase, linistitoare, care se imbina perfect cu culorile toamnei.
  3. Somn usor, micutule arici – Un laitmotiv al toamnei, ariciul ne incanta si in acesta frumoasa povestioara. Vom afla cu micutul arici descopera toamna si se pregateste pentru prima lui hibernare. Cartea ii va face pe cei mici sa nu o mai lase din mana. Fie ca o va citi singur, fie ca i-o vei citi tu, micutul tau va fi fascinat si indragostit de ilustratiile dragalase si frumos colorate.
Citeşte şi   Victoriile trebuie sarbatorite