Atât ceea ce a mai rămas din August cât și luna Septembrie, înseamnă încă o lună și jumătate în care poți să porți cele mai cool modele de încălțăminte, mai ales în această perioadă extrem de caldă.

Femeile din România nu se tem încă de apropierea sezonului de toamnă, deoarece, chiar și acum, într-o vară târzie, încă mai ai timp să te bucuri de senzația de nedescris a sandalelor și a hainelor lejere. Tocmai de aceea, vei putea vedea în continuare câteva din caracteristicile, pe care doamnele în căutare de pantofi, încă vor să le mai exploateze.

Pantofii cu toc, mereu printre cele mai căutate articole vestimentare feminine, dar și cele mai sexy!

pantofi-stiletto-abianne-roz-b5107_12030

August pare să fie mult mai fierbinte decât luna trecută, așa că, doamnele și domnișoarele nu se mai sfiesc să mai facă achiziții, chiar dacă în mod normal începem să ne luăm adio de la vară. Printre cele mai fierbinți preferințe în materie de încălțăminte pentru femei, vei putea regăsi mereu o pereche de stiletto sau sandale cu toc, care nu doar că îți vor oferi o soluție la căldura absurdă de afară, dar sunt în același timp și cel mai atractiv stil de pantof. Nici nu mai punem că se pot potrivi cu orice!

sandale-alibey-negre-b4946_11697

De asemenea, pielea este printre cele mai dorite materiale, din moment ce acest material reprezintă cea mai înaltă categorie de calitate pentru un pantof atât de feminin, astfel achiziționarea unui pantof din piele devine una dintre cele mai mari priorități pentru garderoba unei doamne.

Nu trebuie să fii o expertă în mers pe tocuri, tocmai de aceea, tocul gros, pătrat, ajută extrem de mult la echilibru și confort. Atuuri care cu siguranță îți vor fi la îndemână oridecâteori vei ieși în oraș sau vei avea parte de evenimente formale, pur și simplu se potrivesc la orice!

Citeşte şi   Cum sa ai o aparitie impresionanta de Revelion? 5 propuneri pentru tinute demne de noaptea dintre ani!

Pantofi sport, pentru că la un moment dat tocurile, indiferent de experiență, îți omoară picioarele, mai ales după o zi agitată

adidasi-winter-negri-b4849_11531

Un trend care a luat cu asalt întreaga scenă a încălțămintei pentru femei este pantoful sport, care permite oricărei femei să guste din libertatea care i se cuvine, indiferent în ce fel de activitate trebuie să ia parte. De multe ori vei vedea astfel de încălțăminte purtată la birou, iar câteodată, o poți vedea asortată cu ținute în vogă, de exemplu iată care sunt cele mai la modă fuste din 2019.

Dacă îți faci puțin timp să arunci o privire pe stradă, vei observa faptul că majoritatea femeilor au în picioare pantofi sport asemănători cu cei din imagine. Avantajul lor este că sunt foarte comozi sunt rezistenți la orice fel de vreme, respiră și cel mai important: sunt foarte ieftini, adică poți să ai mai multe perechi, în diferite culori, deoarece în majoritatea timpului, astfel de pantofi îți vor fi de uz zilnic.

Astfel, fie că preferi să-ți faci simțită prezența sau dorești să te bucuri de puțin timp liber, nu ești impusă doar de o ținută impunătoare ce include o pereche de stiletto, sau sandale elegante cu toc jeanși și o jacketă de piele. Ai mereu posibilitatea de a recurge la ceva mai lejer precum colanți un tricou și adidași, combinație perfectă pentru majoritatea ocaziilor ce nu presupun un date, un eveniment sau un spațiu ce impune altfel de îmbrăcăminte.