Indiferent dacă este vorba de soțul, iubitul, prietenul sau tatăl tău, un cadou potrivit pentru o ocazie specială este mereu un gest care transmite atenție și sentimente de iubire. De aceea, dacă se apropie ziua de naștere sau un eveniment important în viața unui bărbat foarte apropiat, este important să îți aloci timp pentru a oferi cadoul ideal. 

 

În cele ce urmează, îți vom oferi câteva idei de cadouri pentru el, în funcție de ce reprezintă persoana respectivă pentru tine. 

Cum alegi un cadou pentru bărbați?

Gândește-te la modul în care un cadou pentru un bărbat important din viața ta poate aduce beneficii pe termen lung. Îi susține interesele sau îi îndeplinește o nevoie? Este acest cadou un lucru pe care l-ar cumpăra dacă ar avea ocazia? Dacă ai răspuns „da” la ambele întrebări, ești pe drumul cel bun. Nu este nevoie să complici procesul cu propriile tale idei despre ceea ce vrei să primești. Concentrează-ți energia, timpul și banii pe o achiziție care reflectă lucrurile pe care și le dorește cu adevărat. El va aprecia micile gesturi aleatorii la fel de mult pe cât îi place să primească cadouri mai practice sau memorabile. Iată câteva sfaturi pentru a alege cadoul ideal pentru el:

  • Gândește simplu și eficient;
  • Concentrează-te pe nevoile lui de bază;
  • Nu te complica foarte mult în detalii;
  • Caută cadou în funcție de pasiunile și alegerile sale;
  • Alege un cadou unic și surprinde-l.

Idei de cadou pentru tata

Atunci când vine vorba de tatăl tău, ai o mulțime de opțiuni pentru a-i oferi un cadou cât mai potrivit. Spre exemplu, poți achiziționa diverse scule pe care le poate utiliza acasă, jocuri, instrumente elegante de scris sau băuturi fine vechi. Tații par să nu-și dorească niciodată nimic, iar din acest motiv dacă vei cumpăra ceva serios sau ceva total atipic și distractiv probabil că le va plăcea.

Un cadou mai presus de orice ar fi să petreci cât mai mult timp cu el, mai ales dacă de obicei ai programul foarte încărcat și nu prea te bucuri de niște ore liniștite. 

Gândește-te la o dorință pe care o are tatăl tău și îndeplinește-o. Ai o varietate de opțiuni, cum ar fi să participați la curse de mașini, să săriți cu parașuta, o plimbare cu balonul sau pilotarea unui avion de vânătoare.

Idei de cadou pentru soț sau iubit

Vacanțele și traseele cu ATV-uri, cum ar fi city break-urile la un hotel de tip boutique de cinci stele se potrivesc întotdeauna atunci când vine vorba de cadouri pentru iubit sau soț. Dacă soțul sau iubitul tău este pasionat de mașinile de epocă, marchează un moment important din viața ta oferindu-i posibilitatea de a conduce și de a închiria o astfel de mașină.

Dacă este pasionat de mașini de lux, poți opta pentru o mini vacanță în Italia, unde poate conduce un Ferrari 458 o zi întreagă. Pe de altă parte, poți opta pentru smart driving, unde poate avea parte de o experientă plină de adrenalină. 

 

Citeşte şi   De ce ai nevoie de tarot?

Dacă vreți să aniversați prima voastră întâlnire sau căsătoria, oferă-i un weekend în Brașov cu o experientă romantică. Dacă are o slujbă stresantă, puteți opta pentru o experiență asiatică de 4 ore la un spa de lux.